Blíží se zrovna období sklízení hroznového vína a začíná se přípravou nového vína. Kam si pak víno uložit, když si jej zakoupíte nebo vám ho někdo daruje? Pokud jste milovníci vína nebo si dáte víno jen občas, není špatné mít doma svou vlastní vinotéku. Vinotéka je skvělý pomocník, který zaručí bezeměnou kvalitu vína. Kvalita vína se uchová díky tomu, že se ve vinotéce udržuje stejná teplota a vlhkost. Tak si budete moci vychutnat sklenici bílého či červeného vína, aniž byste přišli o nejdůležitější chutě vína.

Jakou vinotéku si můžete pořídit?

Vinotéky se nabízí jako volně stojící nebo vestavné. Vinotéku můžete umístit buď „NA“ či „DO“ kuchyňské linky. Klidně můžete mít vinotéku také v obývacím pokoji. Elektronické vinotéky mají řadu výhod. Zaručují optimální teplotu skladování vín a uchovávají kvalitu vína. Chlazení probíhá nejmodernějšími technologiemi, nejsou hlučné a jsou šetrné vůči životnímu prostředí.

Velmi kvalitní jsou vinotéky Baumatic. Vybrat si lze vinotéky nejrůznějších objemů, velikostí, vzhledu apod. Vinotéky jsou opatřeny vnitřním ventilátorem, chod vinotéky je však velmi tichý a bez vibrací. Dvířka jsou vyrobena z kvalitního tvrzeného skla, buď čirého nebo kouřového. Interiér i exteriér je proveden v černé barvě. Uvnitř je osvětlení. Teplotu lze regulovat a zvolit si optimální teplotu, která vám bude vyhovovat. Vinotéky mají nastavitelné nožičky, dle potřeby si tedy můžete nastavit výšku. Vinotéky Baumatic jsou elegantní,moderní, kvalitní a oživí váš byt.

Domácí spotřebiče Baumatic

Domácí spotřebiče Baumatic se vyznačují perfektní kvalitou a dlouhou životností. Představují spojení špičkových technologií, moderního a vytříbeného designu, bezpečnosti, použití nejkvalitnějších materiálů a šetrnost vůči životními prostředí. Na vývoji spotřebičů pracují špičkoví designeři, proto spotřebiče Baumatic zapadnou do každé kuchyně, jsou plně funkční a spolehlivé. Baumatic vyrábí spoustu spotřebičů od myček, lednic, varných desek, sporáků, vinoték a dalších. Spotřebiče Baumatic vás nemusí přesvědčovat o své kvalitě, tyto spotřebiče vás okouzlí hned po prvním použití.

Fotografie: www.elektroslevy.cz