Sháníte bydlení nebo pozemek u Prahy? Praha je stále nejžádanější lokalita, kam se chce usadit velká část české populace. Hlavní město nabízí řadu výhod, a proto se zde stále více lidí stěhuje. Na to se snaží reagovat mnoho firem nabízející pozemky, byty, domy, novostavby k prodeji.

Bydlení v novostavbě?

Jestliže hledáte novostavby, důležité je vybavení novostaveb. Novostaveb se v okolí Prahy nachází spousty a právě vybavení hraje hlavní roli. Vybírat byste si tedy měli pečlivě. Podle čeho byste se měli orientovat? Zejména je podstatná lokalita. Kvalitní bydlení se nachází buď v centru města, v klidné části města nebo v zcela nové čtvrti, která rozšiřuje stávající obec a nachází se v blízkosti města. Novostavba by měla zapadnout do prostředí a harmonicky ji rozvíjet. Vhodná novostavba se pozná také podle toho, zda se na ni podílel kvalitní a zkušený architekt. Důležitý je nejen vzhled novostavby, tedy exteriér, ale především interiér. Vše by mělo být promyšleno do posledního detailu a odpovídat požadavkům náročného klienta. Moderní bydlení by mělo nabídnout také kousek přírody, ale zároveň perfektní občanskou vybavenost. Pokud chcete bydlet v novostavbě, projděte si jich pár, ať poznáte, kde by se vám nejlépe bydlelo.

Jak je to s pozemky?

Skvělé možnosti nabízí lokalita Vysoký Újezd. Zde se momentálně nabízí k prodeji pozemky. Praha se nachází nedaleko, takže to do centra budete mít pár minut. Vysoký Újezd nabízí spojení jak hlavního města, tak krásné přírody. Okolí patří mezi nejhodnotnější a nevyhledávanější místa k bydlení. Region je bohatý na přírodní, kulturní, sportovní i historické památky. V obci vznikají nové ulice lemované stromy, okrasnými květináči se zajímavým osvětlením. Křižovatky jsou vyvýšené a obytné zóny jsou opatřeny zpomalovacími pruhy. Pozemky obsahují veškeré inženýrské sítě, jsou zde přípojky elektřiny, vody, plynu a kanalizace. Pozemky jsou připraveny pro výstavbu tak, že okolo parcel se nachází chodníky, veřejné osvětlení, travnatá plocha a plot. Teprve za plotem je prostor pro výstavbu domů. Parcely jsou velké minimálně 1000 m2 s dostatečným soukromím.

Ať už hledáte stavební parcelu nebo chcete bydlet v novostavbě, vždy je důležité, abyste se v daném prostředí cítili dobře. Každý má jiné priority. Naštěstí je z čeho vybírat a jsou k dispozici nejrůznější firmy, které vám při výběru pozemku, bytu či domu poradí a pomůžou.

Fotografie: www.prazske-novostavby.cz