Praha se stále více stává žádanější lokalitou pro bydlení. Většina, zejména mladí lidé, se zde stěhují za prací a hledají nové bydlení. Moderní době a požadavkům na kvalitní bydlení odpovídá projekt Barrandov Hill. Barranov Hill nabízí bydlení v novostavbě, v nádherné lokalitě a přináší řadu možností.

O lokalitě

Praha 5 – Barrandov se nachází v části Prahy, kde najdete jak sportovní, tak kulturní vyžití, odpočinek, relaxaci a přitom to nebudete mít daleko do centra. Veškerá občanská vybavenost je dostupná. Proto zde budete žit v klidu, nebudete se zde nudit a budete to míst kousek do rušného města. V blízkosti je příroda, konkrétně Chuchelský háj nebo Prokopské údolí, kde budete moci odpočívat a nebudete si vůbec připadat jako v hlavním městě. Do centra vám to bude trvat přibližně 15 minut autem nebo městkou dopravou. Využít budete moc tramvaj či autobus. Pokud pojedete automobile, napojit se budete moc na Jižní spojku a další výpadovky.

Vybavení bytů

Barrandovské byty nabízí bydlení pro všechny, jde o luxusní byty Praha, ale jsou opravdu po každého. Jedinečný je výhled na Prokopské údolí, pražské panorama a svahy Kavčích hor díky umístění ve svahu. Novostavba je zděná z klasických cihel. Okna jsou plastová zasklená vakuovým dvojsklem. V bytech jsou štukované stěny a keramické obklady v koupelně a WC. V koupelně, WC a komoře je dlažba, ve zbývajících místnostech je položena laminátová plovoucí podlaha. Vstupní dveře jsou protipožární a bezpečnostní. V interiéru bytu jsou zhotoveny hladké bílé obložkové zárubně. V kuchyni jsou připraveny vývody vody, odpadů a elektřiny. Rovněž je zde připojení pro pračku, myčku nádobí a přípojka elektrického sporáku. Pokud máte nějaké individuální požadavky, je možné je po dohodě zrealizovat. Navíc je možné zakoupit také garážové stání v podzemní garáži a sklep. Vjezd do podzemní garáže je přes dálkové ovládání. Parkování v garáži a sklep není v rámci bytu zahrnuto.

Pokud toužíte po kvalitním, novém a moderním bydlení v krásné lokalitě, byty v rezidenci Barrandov Hill jsou jako stvořené pro Vás. Zde si vytvoříte své hnízdečko, svůj domov a budete se tady cítit velmi dobře. Bydlení totiž splňuje veškeré požadavky na moderní žití.

byty Barrandov Hill - exteriér

 

byty Barrandov Hill - interiér

 

byty Barrandov Hill - vzorový byt

Fotografie: barrandov.crestyl.com