Mít dobře zabezpečený dům nebo byt je velice důležité. Obzvláště v dnešní době, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý. Z tohoto důvodu byste měli velký důraz klást na výběr vchodových dveří, které by měly tvořit nepřekonatelnou překážku pro případné zloděje. Vchodové dveře zároveň představují vstup do vašeho bytu a domu. Tudíž je dobré, když budou tyto dveře krásné a uvítají jak vás, tak vaši návštěvu. Neodmyslitelně k nim patří také perfektní odolnost vůči povětrnostním vlivům z okolního prostředí.

Je více než jasné, že by měly vchodové dveře splňovat několik požadavků. Zejména se jedná o bezpečnost, kvalitu, odolnost, funkčnost a design. Při výběru vchodových dveří dbejte právě na tyto vlastnosti dveří. To vše můžete očekávat od vchodových dveří firmy Stadler. Jestliže chcete vchodové dveře, na které máte ty nejvyšší nároky, rozhodně vás nezklamou vchodové dveře Stadler.

Proč právě vchodové dveře Stadler?

Jak už bylo řečeno, vchodové dveře Stadler odpovídají nárokům na bezpečnost, funkčnost i originalitu a velmi dobře těsní, tudíž nedochází k tepelným ztrátám. Výhodou je výběr ze dvou produktových řad – Comfort a Exclusive s tříbodovými nebo pětibodovými bezpečnostními zámky WINKHAUS a bezpečnostními závěsy BAKA Protect 3D firmy SIMONSWERK. Madla a kliky jsou dodávány od špičkového výrobce HOPPE. Můžete využít výroby na zakázku, desing těchto dveří je tedy velmi variabilní. Dodací lhůta vchodových dveří jsou velice krátká.

Vchodové dveře Comfort

Vchodové dveře Comfort jsou velmi kvalitní a bezpečné. Můžete si vybrat z několika typů dveří včetně různých odstínů. Zvolit je možné, jak dveře např. v červené barvě, tak ve zcela přírodních tónech dle vzorníku RAL – K7. Povrchová úprava je totiž vodou ředitelný nátěr. Zárubně jsou zhotoveny ze dřevěného lepeného profilu 100×68 mm, materiál je meranti. Výplň křídla je tvořena vysokotlakou stěnou. Prosklení je z izolačního dvojskla. Za příplatek je možné zhotovit dveře s protihlukovým a bezpečnostním sklem.

Vchodové dveře Exclusive

Luxusní řadu vchodových dveří pro nejnáročnější klienty představují vchodové dveře Exclusive. Jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi a svou kvalitou odpovídají světové úrovni. I u těchto vchodových dveří jsou zárubně z dřevěného lepeného profilu 100×68 mm materiálu meranti. Křídlo je z MDF desky s oboustrannou hliníkovou folií a výplň tvoří vysokotlaká pěna. Jak zárubně, tak křídlo je upraveno vodou ředitelným nátěrem a dle vzorníku RAL – K7 si můžete vybrat příslušný odstín. Izolační sklo je velice kvalitní. Tyto vchodové dveře jsou provedeny v originálním designu a jistě vás nadchne, jak vytvoří nádherný vstup do vašeho bytu.

Zdroj fotografie: dvere-stadler.cz