Slunečné počasí je jistě velice příjemné, avšak pokud trávíte čas v místnosti, do které padají sluneční paprsky, může to být někdy docela únavné, až obtížné. Vy si však můžete pomoci žaluziemi nebo roletami, které vám dokonale prostor astíní. Zabezpečí vám taktéž dostatek soukromí a nejen, že zajistí potřebnou tmu, mohou se stát atraktivním designovým prvkem vašeho interiéru.

Pestrý výběr žaluzií a rolet

Dnešní žaluzie a rolety totiž nejsou v žádném případě nevzhledné, ale výrobci kladou důraz nejen na praktickou stránku, ale také estetickou. V nabídce je nepřeberné množství barev, materiálů, dekorů, vzorů apod. Vybírat můžete horizontální nebo vertikální žaluzie, předokenní nebo interiérové textilní rolety. Mezi další stínící techniku se řadí rovněž markýzy, které jsou v poslední době módní záležitostí. Velký výběr stínící techniky naleznete v internetovém obchodě kvalitnizaluzie.cz, kde nabízí opravdu kvalitní a originální žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu apod.

Moderní žaluzie

Pokud se zaměříme na interiérové žaluzie, klasiku tvoří žaluzie horizontální, které u nás nejvíce zdomácněly. Jsou vhodné pro všechny typy oken. Výhodou je jejich dlouhá životnost, odolnost, funkčnost, snadná ovladatelnost a příznivá pořizovací cena. K dostání jsou horizontální žaluzie ze slitiny hliníku, dřevěné nebo třeba bambusové. Elegantní řešení představují vertikální žaluzie. Vyrábí se převážně z látky nebo plastu a mohou krásně oživit interiér. Vhodné jsou zejména na velké plochy.

Trendové rolety

Jestliže chcete mít v bytě něco originálního, jistě vás osloví moderní rolety. Trendy jsou nyní rolety vyrobené z netradičních látek a typů. Lze je dokonale sladit s interiérem. V nabídce je pestrá škála nejrůznějších barev a moderních dekorů. Rolety krásně zvýrazní váš byt a dodají mu šmrnc, nádech moderny a útulnosti. Textilní rolety je možné namontovat nejen na okna, ale také na strop, do rámu, do výklenku či na zeď.

Zdroj fotografie: kvalitnizaluzie.cz