Také milujete vůní čerstvě uvařené kávy? Potrpíte si na kvalitní čaje? Máte chuť na horkou čokoládu? Každý si jistě rád dopřeje dobrou kávu, čaj, cappuccino nebo jakýkoliv jiný horký nápoj. Pro některé představuje třeba káva denní chleba. Jestliže si potrpíte na lahodnou chuť, kvalitu a moderní technologie, jako stvořené jsou pro vás horké nápoje Tassimo.

Co je Tassimo?

Tassimo představují kapsle, ze kterých je možné připravit kávu, čaj a horkou čokoládu. Jedná se o špičkové spojení světoznámých značek Jacobs, Milka a Bosch. Kapsle Tassimo vám velice snadno nabídnou vynikající horký nápoj, který můžete popíjet se svou rodinou, přáteli a užívat si toto jedinečné potěšení. Tyto horké nápoje si připravíte velice snadno. Potřebujete kávovar z produkce značky Bosh a T-disc kapsle, které jsou k dostání pod názvem Tassimo. Vždy můžete očekávat dokonalý šálek nápoje, který si připravíte pouze stisknutím tlačítka. Revoluční technologie v podobě přečtení čárového kódu, umožňuje automatickou přípravu nápoje, aniž byste si museli něco sami nastavovat. Kávovar intuitivně právě dle čárového kódu rozpozná, kolik je potřebné množství vody, čas spaření nebo teplota.

Jaké horké nápoje Tassimo je možné připravit?

Tassimo kapsle nabízí několik druhů kávy Jacobs, čaje a horkou čokoládu Milka. Z káv vám kapsle umožní připravit espresso, macchiato, café crema, cappuccino, latte macchiato, chai latte a další. Vychutnat si můžete také druhy káv Carte Noire. Zvláště děti ocení vynikající horkou čokoládu Milka. Pro příznivce čajů jsou určeny kapsle Tassimo Twinings s příchutí lesní ovoce, zelený čaj apod.

Kde seženete kapsle Tassimo?

Tassimo kapsle v té nejširší nabídce najdete v internetovém obchodě bio-vyhodne.cz. V nabídce je 31 druhů různých Tassimo kapslí, ze kterých si můžete připravit ten nejlepší horký nápoj. Věřte, že Tassimo kapsle si zamilujete ihned po první šálku.