Trápí vás stále se zvyšující účty za elektřinu a plyn? Uvažujte, jak ušetřit ve vaší domácnosti za tyto energie? Jednou z možností je méně svítit, topit, vařit, ohřívat vodu apod. Přijde vám to jako nesmysl? Mně také! Už tak se v dnešní době krize musí člověk v ledačem omezovat a ještě abyste doma mrzli, protože je prostě drahý plyn. Zkuste porovnat ceny energíí na www.topsrovnani.cz.

Příliš drahý dodavatel energie

Příčina drahého plynu a el. energie je možná v něčem jiném. Třeba tuto energii odebíráte od nevhodného dodavatele, který si účtuje více, než jiní dodavatelé. Věřte, že právě změnou dodavatele plynu nebo elektřiny můžete ušetřit ne malou částku a v ničem se tudíž neomezovat. Získat levnější plyn a elektřinu je dnes velice snadné a i zjištění, která společnost je pro vás v dodávce energií vhodnější, nebylo nikdy jednodušší a rychlejší.

Srovnejte si ceny elektřiny a plynu

Abyste zjistili, u koho můžete získat levnější plyn a el. energii, je dobré využít portál Topsrovnani.cz. Web slouží k porovnání cen elektřiny a plynu. Nabízí online kalkulačku, která vám nabídne okamžité srovnání aktuálních cen za energie a doporučí vám nejvýhodnějšího a levnějšího dodavatele. Stačí znát informace o vaší spotřebě plynu a elektřiny, kterou zjistíte z předchozího vyúčtování. Následně je na vás, zda se rozhodnete pro změnu dodavatele, či nikoli. Pokud vás však některá z nabídek osloví, můžete skrze tento portál a z pohodlí domova požádat o změnu. Telefonicky vás kontaktuje pracovník klientské linky a vše s vámi vyřídí. Zdarma tedy získáte asistentskou službu při výběru nového dodavatele.

ČTĚTE TAKÉ: Voda zdražila za poslední roky stonásobně

Topsrovnani.cz nabízí rychlé, jednoduché a kompletní služby k tomu, abyste mohli ve své domácnosti ušetřit. Úspora na účtech za energie vám ulehčí vaši finanční situaci. Rozhodně se shodneme na tom, že elektřinu a plyn prostě potřebujeme k životu, pokud si nemůžeme dovolit využít alternativní zdroje, jako je třeba solární či větrná energie. Udělejte ten první krok k tomu, abyste za energii platili méně.