Máte naplánovaný svůj dům snů a teď se zrovna nacházíte ve fázi, kdy zařizujete jeho interiér? Plánujete si rekonstrukci stávajícího obydlí a váháte, jak ji provést, aby nové dispozice plně odpovídaly vašim potřebám a nárokům? Ať už patříte k první či druhé skupině, zcela jistě budete muset řešit i vybavení, zařízení a celkový vzhled koupelny.

Je zajímavé, jakou péči často věnují lidé tomu, aby měli v trendy designu zařízený obývák, ložnici a dokonce i venkovní posezení. Často se tak děje právě na úkor místností neprávem opomíjených, kupříkladu koupelny. V luxusně zařízeném interiéru pak při návštěvě koupelny zjistíme, že invence a představivost majitelů se zřejmě zcela vyčerpala při vytváření ostatních prostor domu či bytu. Koupelna bývá překvapivě často nudná a bez nápadu. Přitom i zde můžete popustit uzdu své fantazii, ať už se to týká tvaru a velikosti vany či barev a designu dlažby.

V současnosti můžete vybírat z nepřeberného množství tvarů umyvadel, bidetů a van, které bez problémů vkusně doplníte i armaturami ve vámi preferovaném stylu. Také obklady vás možná překvapí šíří své nabídky. Od možnosti vyladit svoji koupelnu do stylu sofistikovaného prostředí pro chvíle klidu na přemýšlení a relaxaci, přes vkusnou účelnou klasiku až po neotřelé fantazijní motivy vhodné pro nekonformní obyvatele bytu – šanci na splnění svých představ má prostě každý.

Mnohá z vás ale přemýšlí i ryze prakticky. Co když bude potřeba opláchnout pracovní obuv poté, co jste přišla ze zahrádky? A sama dobře vím, co dokáže natropit s koupelnou náš čtyřnohý miláček, když se vrátí v nepříznivém počasí z procházky. Obavy opravdu nejsou na místě. V současnosti jsou technologie a materiály natolik dokonalé, že veškeré zařízení a vybavení koupelny je nejen efektní na pohled, ale lze ho i velmi snadno udržovat.

Zdroj fotografie: www.travert.sk