Určitě se mnou budete souhlasit, že klid domova nic nenahradí. Také se tak rádi vracíte tam, kde na vás čeká opravdová pohoda a radost? V tom případě se jistě snažíte, aby to ve vašem království vypadalo co nejlépe. V současnosti je opravdu dostatek časopisů a návodů, ať již zaměřených nastavební úpravy nebo na bytový design. Nabrat inspiraci a podráždit svoji fantazii tak můžeme docela úspěšně. Pak už je jen na nás, zda zapojíme vlastní invenci, nebo se raději spolehneme na profesionály a necháme se při vytváření toho nejkrásnějšího ze všech domovů vést.

Stylové krby

První pozici v pomyslném žebříčku prvků, které činí interiér útulným a milým pro oko i duši, jsoubezpochyby krby. Krb už dávno není jen monolit v nenápaditém designu, který zabíral velkou část místnosti a i z ryze moderního interiéru vytvořil cosi jako variaci na loveckou chatu. Nyní se stačí jen trochu porozhlédnout a z nabídky na trhu si jistě vyberete ten pravý krb, který přesně pasuje do vašich představ o dokonalém designu obývací místnosti. Ale i když se vám výběr krbu coby dominanty interiéru podaří, vyhráno ještě nemáte.

Hra se světly

Lidé se často velice pečlivě věnují nákupu toho nejstylovějšího nábytku, ladí do posledního detailu různé drobné doplňky a bytový textil. Je však až s podivem, jak málo se věnujeme výběru vhodného osvětlení. Přitom správné nasvícení určitých detailů, k čemuž nám výborně poslouží kupříkladu LED žárovky, udělá s celkovým dojmem z místnosti úplné zázraky. Hrou se světem snadno potlačíme určité nedostatky, zároveň však můžeme tok světla zaměřit na prvek interiéru, který si to nejvíce zaslouží, a tak významně podtrhnout celkovou atmosféru.

Poté už jen zbývá začít se těšit na klidný večer, který nám může zpříjemnit posezení s rodinou a přáteli, nebo třeba oblíbená elektronická cigareta a sklenka dobrého vína.

Zdroj fotografie: www.palomino.sk