Chcete se odstěhovat od rodičů, založit svou vlastní rodinu a pořídit si svůj první vlastní byt? Nastává vám éra osamostatnění a důležitý přelom ve vašem životě. A protože bydlení patří mezi základní potřeby každého člověka, výběr toho správného domova není vůbec jednoduchý. Proto vám přinášíme pár rad, na co se při nákupu bytu soustředit a také vám představíme, jak je výhodné zakoupit byt přes internet.

Důležitá kritéria výběru

Nákup nového bydlení ovlivňují bezesporu vaše finanční možnosti. Cena dané nemovitosti i bytu je při rozhodování velice důležitým parametrem. Bydlení je však třeba posuzovat i z jiného hlediska. Soustřeďte se také na lokalitu, velikost bytu, vybavenost a bytu i domu, ve kterém se byt nachází, zda zvolit starší byt či novostavbu, jaké budou náklady na provoz i další individuální přání. Až si ujasníte vaše požadavky, nezbývá nic jiného, než se podívat na prodej bytů a najít ten nejvhodnější právě pro vás.

Nákup přes internet

Pokud nemáte možnost rozhodit vlastní sítě a hledání nového bydlení přes inzerce se vám neosvědčilo, zkuste zabrousit na internet. Zde se nachází mnoho prodejců zcela nových bytů, kteří se zabývají již jejich samotnou výstavbou. Nemusíte se bezpodmínečně obrátit na realitní kancelář, ale vybrat si developerskou společnost. Např. pokud hodláte koupit byt v Praze, stačí se soustředit na prodej bytů Praha a najít si společnost, která zde staví nové byty. Jednou z nich je GEOSAN DEVELOPMENT a.s. Tato společnost má za sebou již řadu úspěšných projektů a spokojených klientů, kteří našli nový domov. Jestliže vás osloví projekt, na kterém se ještě pracuje, můžete se s touto developerskou společností spojit a sdělit vaše individuální přání, které lze do nového bytu zakomponovat. Využít můžete i dekoratéry společnosti, se kterými je možné projednat detaily.

Co najdete na internetových stránkách?

Určitě je pro začátek více než výhodné navštívit internetové stránky. Oproti běžných katalogům mají řadu výhod. Poskytují komplexní informace nejen o společnosti, ale jednotlivých projektech, které máte na dosah. K dispozici je vizualizace bytů, ať už v 3D provedení nebo již skutečné fotografie bytů připravených k nastěhování. Najdete zde také dispoziční řešení bytů s možností vytvoření dispozic na míru, včetně ceníku. Webové stránky nabízí vždy ty nejaktuálnější informace a o vašem novém bydlení vám toho poskytnou, jako první podklad, rozhodně nejvíce.