Chystáte se slavit narozeniny, kulatiny, výročí, svatbum promoci či jinou příležitost? Budete mít poměrně dost hostů, proto zvolíte prostředí oslavy na zahradě, kde má akce své jedinečné kouzlo? Jestliže chcete uspořádat perfektní zahradní párty pro vaši velkou rodinu a přátele, jistě je nutné zajistit potřebné zázemí pro pozvané hosty. Co takhle zvolit netradiční a originální řešení? Zajistěte si párty stan, který je velice praktický a oceníte jej, jak při slunečném, tak nepříznivém počasí.

Účel párty stanů

Párty stany se hodí k uspořádání různých akcí a může se v nich konat téměř cokoli. Akce zde konaná bude stylová a užijete si pořádnou zábavu, ať už bude svítit sluníčko nebo pršet. Nikdy totiž nemůžete předpovídat, jaké bude počasí a párty stany vás připraví na jakoukoli možnost, aniž byste museli akci rušit např. kvůli dešti. Stan vám poskytne klid a ochranu před slunečními paprsky, deštěm, chladem i průvanem. Navíc budou mít hosté pocit určitého luxusu během dne i noci.

Jaký stan zakoupit?

Nabídka párty stanů je opravdu široká. Vybírat můžete z mnoha velikostí, tvarů, barev a výhodou je variabilita stanového uskupení, které můžete postavit dle vašich požadavků. Stany tak lze různě kombinovat. K dostání jsou párty stany od rozměrů 3×3 m, až po obrovské pavilóny 6×12 m. Rozdílná je i hmotnost. Přenosné jsou velice lehké, váží cca 10 kg, ty nejtěžší pak mohou vážit i 250 kg. Je však zřejmé, že čím je vyšší hmotnost, tím je stan pevnější a stabilnější. Ty kvalitnější mají větší tloušťku konstrukce i hrubší tkaninu. Některé párty stany disponují okny, které jsou vyrobeny z průhledné fólie. Existují i stany bez oken a dokonce i ohnivzdorné. Párty stany seženete ve specializovaných prodejnách, v super/hypermarketech. Navštívit můžete i e-shop s párty stany, kde jej pořídíte za mnohem nižší a výhodnější ceny. Vybírejte dle toho, kolik hostů budete na párty mít a také, zda se vám stan vejde na zahradu.

Manipulace a montáž stanu

Jestliže máte obavy, že budete mít problémy se stavbou párty stanu, překvapí vás velice jednoduchá manipulace. K párty stanu dostanete návod, kde je detailně popsáno, jak stan postavit. Nemůžete se splést. Stan tak budete mít složen během několika minut, v závislosti na velikosti stanu.

Zdroj fotografie: hawaj.cz

Publikováno v kategorii: Zahrada