Hledáte-li bydlení v Praze, lokalita Praha 9 vám nabízí nové moderní byty v části Prosek. Prosek je velice vyhledávanou rezidenční lokalitou, neboť je zde perfektní a kvalitní občanská vybavenost. Toto místo je ideální pro sportovní nadšence. Budete mít možnost zde hrát tenis, squash, fotbal, plavat, jezdit na bruslích, dokonce i na koních. V Proseku se také nachází letní bobová dráha, u které je vyhlášená restaurace se zahrádkou. Pro ty, co milují procházky, je k dispozici Park přátelství. Vaše děti zde budou mít kvalitní vzdělání v podobě mateřské školy, dvou základních škol, gymnázia a střední průmyslové školy. Pro ty nejmenší jsou připraveny jesle. Z dalších služeb jmenujme poštu, banku, supermarket. Velice dobrá je i dostupnost do centra díky stanici metra C – Střížkov.

Prosek Park

Realizace developerského projektu společnosti Finep, Prosek Park, byla zahájen již v roce 2009. Výstavba probíhala v několika etapách. První zahrnovala 138 bytů. Druhá etapa se týkala bytového družstva Habr, které nabízí 62 družstevních bytů. V současné době je zahájen prodej bytů Praha 9 – Prosek Park III. V květnu 2012 se rozrostla nabídka dalších 76 družstevních bytů z etapy Prosek Park IV. Mezi vnitrobloky jednotlivých bytových domů je plánováno vysazení zeleně a parku, který bude sloužit obyvatelům komplexu, kteří zde mohou trávit volné chvíle a relaxovat.

Prosek Park III

Nové byty Praha 9 etapy Prosek Park III se nachází v ulici Lovosická. Je tvořen rezidenčním domech, který sčítá 93 bytů. Momentálně je ještě volných 56 bytů. Vybírat můžete byty o dispozicích 1+kk až po prostornější 4+kk. Výhodou je, že si můžete sami zvolit prostor bytu. Byty totiž nabízí variabilní řešení prostoru. Parkování je zajištěno formou krytého garážového stání. K vybavení byly použity kvalitní materiály, až už se jedná o okna, dveře, vytápění až po koupelnu a kuchyni.

Více informací najdete na www.finep.cz/cs/