Chystáte se v Praze strávit se svým protějškem nějaký čas? Jedete tady na služební cestu? Chcete navštívit několik pražských památek a hodláte se zde zdržet? Studujete v Praze vysokou školu, ale nejste spokojení s kolejemi? Určitě tedy budete shánět nějaké pěkné ubytování za dobrou cenu. Ubytování v Praze či bydlení v podstatě není problém najít, ale horší je to pak s kvalitou a cenou. Proto jsme pro vás našli tip na skvělé ubytování, ať už budete potřebovat přespat v Praze jednu noc nebo třeba celý školní rok.

Apartmán či Penzion Praha 10

Jestliže se chystáte Prahu navštívit na několik dní, ideální pro vás bude ubytování v penzionu či apartmánu. Záleží na tom, pro kolik osob ubytování sháníte. V případě, že vás bude více, doporučujeme Penzion Praha 10, který nabízí až 3 lůžkové pokoje se sociálním zařízením. Pokoje jsou standardně vybaveny postelí včetně lůžkovin, skříněmi, policemi, závěsy a záclonami, na některých pokojích jsou i sklopné stolky vč. židlí. Koupelna pak obsahuje sprchovací kout a umyvadlo. Toaleta je samostatná. K dispozici je parkování, internet či stravování. Pokud si přejete větší soukromí, uspokojí vás apartmán pro dva na Praze 10. K dispozici máte tři různé apartmány, které jsou odlišně zařízeny, vždy však velice stylově a luxusně. Každý z nich má koupelnu, pokoj a kuchyň. Samozřejmostí je opět parkování, internet, možnost stravování a další služby.

Apartmán Praha 10

Bydlení pro studenty

Jste-li studentem a nechcete už bydlet na společných kolejích nebo jste je třeba nedostali přidělené, v Praze můžete bydlet i jinde. K dispozici je ti třeba ubytovna či vlastní podnájem. Větší soukromí a vlastní zázemí je jistě velkým lákadlem a klidně přeci můžete bydlet v bytě, kde budete svou paní nebo pánem. Výhodný je pronájem bytu bez realitky, protože nepotřebujete složit velkou kauci, ani zaplatit nájem na několik měsíců dopředu. Řešením pro vás mohou být garsoniéry a byty 1+1 na Praze 10, odkud je skvělá dostupnost do centra. Bydlet zde můžete i s kamarády, vejdete si i tři do jednoho bytu a na nájem se tak skládat.

Garsoniéra Praha 10