Pokud jste si své bydlení poprvé zařizovali již pěkných pár let zpět, postupem času vám řada vybavení začne odcházet. Málo co vydrží celý život a jednou přijde chvíle, kdy bude potřeba si vaše bydlení zmodernizovat a renovovat. Za svůj život to potká každého a pokud máte i vy domácnost, která volá po rekonstrukci či nákupu nového vybavení, je ten pravý čas pořídit vašemu bytu nový kabát. Nebo jste se přestěhovali do nového bytu, který však není zařízen dle vašich představ a aby se vám v něm dobře a spokojeně žilo, nejraději byste si jej přizpůsobili alespoň novým nábytkem?

Jak zařídit útulně a účelně?

Ať už řešíte zmíněné či podobné situace, jistě vás napadá otázka, jak si váš domov vybavit útulně, moderně a taky účelně. Určitě vaše představy směrují k modernímu stylu, v dnešní době by chtěl každý bydlet v trendovým bytě. Nabízí vám vaši rodiče svou sedací soupravu, kterou již nechtějí, babička kuchyňské roboty, které nepoužívá a kamarádka vysloužilou pračku, která je v podstatě ve stejném stavu, jako ta vaše? Situace se vám nikterak nezmění. Sice bude zařízení jiné, než to vaše dosavadní, ale rozhodně ne nové. A tak si modernizaci bytu určitě nepředstavujete.

ČTĚTE TAKÉ: Chystáte se rekonstruovat kuchyň?

Jak financovat nové vybavení?

Jestliže máme na svém bankovním účtu nebo pod polštářem dostatečné úspory, které pokryjí nové vybavení do vašeho bytu, v podstatě nemáte žádný problém a ani není potřeba číst dále. Jenže, co když se nacházíte v opačné situaci, kdy vám vydělané peníze stačí na pokrytí důležitých výdajů, jako je inkaso, potraviny, oděv apod.? Něco máte sice našetřeno, ale není to žádná honosná částka? I přesto můžete modernizovat váš byt, a to za pomocí půjčky nebo nákupem na splátky. Ať už první nebo druhý způsob vám poskytne finance, které budete moci na nákup vybavení do domácnosti využít. Jenže vždy musíte být obezřetní. Aby se vám využití těchto služeb podstatně neprodražilo, je potřeba si vybrat spolehlivého a seriózního partnera.

Modernizace bydlení s Home Credit

Při výběru vhodné společnosti, u které budete moci využít nákup na splátky nebo třeba hotovostní půjčku, vsaďte na výhodné nabídky, dlouholeté zkušenosti, perfektní servis a individuální přístup ke klientovi. Toto můžete očekávat u Home Credit. S touto společností můžete velice rychle realizovat vaše potřeby, ať už budete chtít pořídit třeba novou lednici nákupem na splátky nebo požádat o hotovostní půjčku, ze které budete financovat nové bydlení. V případě nákupu na splátky spolupracuje Home Credit s řadou prodejen po celé ČR, kde je možné požádat o nákup na splátky. Hotovostní půjčku si pak můžete vyřídit velice rychle buď online na internetových stránkách nebo třeba telefonicky. Je na vás, jakou dobu splácení si určíte. A pokud budete splácet spolehlivě, vrátí vám polovinu úroků zpět.

Zdroj fotografie: Home Credit