Konečně jste se dočkali? Budete se stěhovat z malého a nevyhovujícího bytu do většího nebo do vysněného rodinného domečku, který jste si postavili? Už se nemůžete dočkat na prostor, který vám nové bydlení nabídne? Žádné mačkání a omezovaní. Nyní začnete opravdu žít. Ale ještě před tím je potřeba přestěhovat vaše věci ze starého bydlení a nastěhovat do nového. Určitě si někteří z vás vzpomenou na známé rčení: „Raději dvakrát vyhořet, než se stěhovat“! Proto se při představě stěhování popadáte za hlavu a neumíte si představit, jak vše provedete?

Stěhování – žádná sranda

Stěhování sebou přináší nejrůznější problémy a útrapy. Vše zabalit, zabezpečit, následně přenést, převézt a poté nastěhovat a vybalovat, s tím jsou spojeny pocuchané nervy a možná také bolavá záda. Všichni vlastníme něco, co je nám drahé a o co nechceme přijít. Pro někoho to je třeba křišťálový lustr, drahá televize, sada nádobí po babičce či nová sedací souprava. Zvládnete tedy stěhování sami? Poradíte si se vším? Seženete krabice na stěhování, vše si pečlivě zabalíte a zajistíte velký automobil k převozu? Není lepší obrátit se na stěhovací firmu? Pro stěhováky je stěhování bytů samozřejmostí a maličkostí, se kterou si hravě poradí. Vy se nebudete muset tahat s těžkými kusy nábytku a nekonečným počtem krabic. Svěřit stěhování do rukou odborníků se rozhodně vyplatí.

Stěhovací firma je jistota

Služby v této oblasti poskytuje řada firem v každém větším městě. Nejvíce se jich nachází rozhodně v Praze, proto si představme jednu z nich, STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o. Společnost se zabývá komplexním servisem v oblasti stěhování bytů, firem, skladování zásilek, stěhování těžkých břemen, uměleckým předmětů či mezinárodního stěhování. Stěhování není jen přeprava věcí, ale i balení, naložení, bezpečný převoz a vyložení. Toto vše vám STĚHOVÁNÍ Praha zajistí. Převoz vašeho majetku bude zabezpečen moderními polstrovanými vozy, společnost vám zdarma poskytne krabice na stěhování, přepravní boxy a přepravky. Pokud bude potřeba prozatím věci uložit, k dispozici má firma vlastní skladovací prostory. V rámci ceny za stěhování je zahrnuto také pojištění na dopravu a manipulaci. Jestliže se potřebujete stěhovat přes víkend, STĚHOVÁNÍ Praha si v této době neúčtuje žádné příplatky.

Pokud máte zájem objednat si tuto stěhovací firmu, spojte se s ní např. telefonicky na tel: +420 222 131 813, 222 135 115 nebo +420 603 112 414 či využijte internetové stránky, více zde.