Ti z vás, kteří stavíte dům, a narazili právě na problém se zlomyslným štítkem „schody“, právě určitě hledají nejlepší možné řešení. Pokud budete mít ve svém domě patro, bez schodů se neobejdete. Kde si však nechat vyrobit dřevěné schody tak, aby vyhovovaly vašim představám, byly z kvalitního dřeva a dalších materiálů a přitom jste za ně neutratili zbytečně moc peněz? Máme pro vás odpověď a právě na dřevěné schody se v dnešním článku zaměříme.

Obraťte se na odborníky

Nejdříve se zeptáme: Věděli jste, že v České republice, přesněji v Mladoňovicích, sídlí jedna firma, která se výrobou schodů a schodišť zabývá již bezmála dvacet let? Díky nim se na schody již nebudete dívat jako na problém, který je potřeba co nerychleji vyřešit, ale jako na příjemný estetický zážitek, který váš interiér či exteriér akorát ozdobí. A navíc, samozřejmě neztratí svůj původní smysl.

Výběr schodů

Stačí, když se podíváte na internetovou adresu www.swn-schody.cz a vyberete si dle vlastního gusta dřevěné schody i se zábradlím a dalšími doplňky. Garantujeme vám, že na první pohled se vám zalíbí větší část z nich – Zde také uvidíte mapu, kde si můžete ověřit, zda se v blízkosti vašeho bydliště nenachází jedna z našich prodejen po celé České republice. A nyní, na vás vlastně zbývá si už jen vybrat schodiště, které koresponduje s vašimi představami a finančními možnostmi. A pokud bys e čirou náhodou žádné takové nenašlo, můžete si dle vlastních představ modifikovat již některé stávající.

dřevěné schodiště

 

A co takhle kovové schodiště?

Že se vám ale více hodí kovové schodiště? Žádný problém, těch naleznete v naší nabídce také dost. Před výběrem se však nejraději poraďte s námi – přece jen, léta praxe nám již ukázala, která volba je ta správná právě pro vás.

kovové schodiště

Každé schodiště je originál

Každé schodiště vyrábíme na míru – ano, my sami vyrábíme každé jedno schodiště, nemůže se tedy stát, že by váš soused měl úplně stejné exteriérové schody, jako vy. K tomu nám slouží jedinečný tým architektů, počítačově zdatných lidí, kteří ovládají speciální software, a dalších pracovníků, kteří se například starají o to, aby naše dřevo bylo kvalitně vysušené a zpracované k použití na schody. Pokud toužíte mít dokonalý každý aspekt vašeho bydlení, na schody ani zábradlí v žádném případě nezapomínejte. SWN Moravia vlastně veškerou práce udělá za vás.