Plánujete rekonstrukci a rádi byste využili prostor, který vám nabízí vaše podkroví? Podkroví nabízí široké možnosti a s trochou vůle zde můžete vytvořit velmi příjemné bydlení s nezaměnitelným charakterem. Podkrovní bydlení má bezpochyby své kouzlo a tak se jedná o stále častější formu bydlení. Využívá se i pro rozšíření již stávajícího bydlení například když se do rodiny narodí děti.

Návrhy a realizace interiérů v podkroví pro vás vytvoří bytový designér. V potaz je rozhodně nutné brát odlišné dispozice, než jaké jsou u klasických interiérů. Zkosené stěny prostor zmenšují, ale správnými triky můžete prostor opticky rozšířit. Správně zvolené barvy dokážou divy i s malými prostory.

Bytové studio může zařídit také realizaci interiérů, což vám ušetří peníze i starosti. Velký důraz byste měli klást na výběr toho pravého bytového studia. Kromě kritéria ceny jsou důležité také spolehlivost, pečlivost, ochota, profesionalita, atd. Ne každé bytové studio je schopno nabídnout vše. Pokud si myslíte, že si s bytovým designérem nerozumíte a nebude schopen realizovat vaše představy, raději se obraťte na někoho jiného. Návrhy a realizace interiérů je složitý proces, ze kterého byste měli mít po celou dobu dobrý pocit. Opravdový profesionál se bude zajímat zejména o vaše přání a představy.

dětský pokoj v podkroví

Zákazník je vždy na prvním místě u interiér design STUDIA INDEFA. Jestliže si toto studio vyberete pro návrhy a realizace interiérů budou vždy vaše přání a představy na prvním místě. Úvodní konzultace je zcela zdarma a během ní proběhne prohlídka objektu a bytový designér vám nastíní několik variant možného řešení a bude se snažit získat informace o vašich představách. Reference STUDIA INDEFA si můžete přečíst na www.indefa.cz. STUDIO INDEFA pro vás vytvoří zcela jedinečné návrhy interiérů a zařídí také například výrobu nábytků na míru. Důraz je kladen také na detaily a bytové doplňky. Jen s nimi bude vaše bydlení dokonalé.