Hledáte vhodné bytové doplňky pro vaši domácnost? A nejste si jisti, zda mezi ně stále patří i koberce? Přestože se o nich často mluví jako o zdroji vzniku alergií vzhledem k množství roztočů a prachu, které jsou schopny zadržet, stále patří k trendům moderních domácností. Navíc se dá s roztoči „zatočit“ důkladným každoročním vyčištěním koberců, a tak s nimi s klidným srdcem vybavte svoji domácnost. Pořád vypadají velice módně, zejména v kombinaci s plovoucí podlahou, lineleem apod. vytváří velice pěkný interiér.

Oblíbené jsou kusové koberce

Pořízení koberců do domácnosti má i tu výhodou, že jde od nich velice teplo a vám nebudete zima od nohou. Nejoblíbenějším druhem koberců jsou kusové, které se dají posunovat či měnit dle chuti a nálady. Lidé je nejčastěji umisťují do míst, kde se jejich nohy delší dobu dotýkají podlahy, jako například před sedačku nebo křesla, a do ložnic vedle postelí. Nechybí však ani v dětských pokojích, kde jsou součástí herní plochy.

moderní kusové koberce se vzory
moderní koberce bez vzorů

Nezapomínejte na děti

Dětské koberce jsou především důležité v místech, kde není zavedeno podlahové vytápění a kde se tedy dítě může jednoduše nachladit. Kromě toho mnoho motivů koberců rozvíjí dětskou fantazii a slouží jako součást hry. Děti si nejčastěji vybírají motivy z pohádek, s infrastrukturou měst či farem nebo s postavičkami s Disney příběhů. Například na internetových stránkách firmy Vopi s.r.o. jich naleznete nepřeberné množství lišící se materiály, barvami a výškou vlasu.

Vybírejte z obrovské škály barev, vzorů….

Moderní či klasické kusové koberce vhodně doplňují jakýkoli interiér bytu či domu. Dodávají mu „šmrnc“ a umocňují příjemnou rodinnou atmosféru. Z nabídky na internetových stránkách www.vopi.cz/kusove-koberce-moderni/ si jistě vybere každý zákazník vzhledem k množství uvedených variant koberců. Ty se liší barvami, dezény, velikostmi, tvary, materiály a výškou vlasu. Pokud hledáte konkrétní typ, jednoduše si ho můžete vyfiltrovat na základě pěti položek a potom vybírat z omezeného množství.

Koberce tedy rozhodně mají své místo v interiéru bytu, dopřejte si je tedy i vy.