V zájmu každého společenství vlastníků bytových jednotek (SVJ) a bytového družstva (BD) je určit šikovného správce nemovitosti, který bude schopen zajistit její efektivní fungování a hospodaření. Profesionální správa nemovitostí Praha i vzdálená správa domů po celé ČR je kompletně i pouze částečně zajišťována společností Parkers s.r.o. Nabídka služeb je vždy poskytována na míru potřebám SVJ nebo BD a je provedena v nejlepší možné kvalitě.

Společnost Parkers nabízí správu ekonomickou a technickou a v rámci extra služeb správu právní a inženýrskou. Z ekonomické oblasti je zajišťováno vedení účetnictví, mzdová a personální agenda, vedení, předpisy a kontrola záloh a evidence vlastníků bytových a nebytových prostor, garáží a garážových stání. Z technické oblasti se jedná především o vytvoření přehledu o technickém stavu nemovitosti, sestavení plánu revizí a oprav a zajištění pravidelného úklidu, údržby zahrad, recepce a ostrahy nemovitosti. V rámci nadstandardního servisu je poskytován audit uzavřených smluv, vymáhání plateb od dlužníků, zastupování klienta před soudem, realizace schůzek SVJ a BD či zajišťování rozsáhlejších oprav a rekonstrukcí, organizování výběrových řízení a podobně.

Společnost Parkers informuje o nemovitosti v rámci aplikace IFM24 online. Klienti mohou tuto službu využívat nonstop zdarma a v rámci ní komunikovat nejen se správcem nemovitosti. Na online úřední desce jsou uvedeny informace zveřejňované samotným správcem, na online nástěnku mohou obyvatelé domu vyvěšovat pozvánky, oznámení či ztráty a nálezy a ve fóru lze diskutovat nad různými tématy. Kromě těchto funkcí získají klienti i ekonomické a technické informace z dat informačního softwaru správce nemovitosti.

Kvalitní správce nemovitosti vám ušetří spoustu času, starostí i nákladů na správu budovy. Zajistí efektivní hospodaření s financemi nemovitosti, zabezpečí kvalitní poskytovatele služeb na trhu a nabídne širokou variantu služeb. Pokud vás zaujala nabídka společnosti Parkers, neváhejte ji kontaktovat prostřednictvím internetových stránek http://www.svjonline.cz/ a poptejte její skvělé služby. Profesionální správa o dům se vám vyplatí ve všech směrech.