Rádi byste bydleli v Praze a hledáte nový domov? Toužíte najít byt v domě, který má svého ducha a splňuje nejnáročnější požadavky na moderní bydlení? Z činžovního domu na Stromovce, postaveného na konci 19. století, se stala exkluzivní rezidence s 21 byty. Rekonstrukce proběhla zcela citlivě a dům stylově zapadá do okolního prostředí. Objekt nabízí stále dva volné luxusní byty k prodeji, z nichž některý čeká třeba právě na vás.

O rezidenci Stromovka

Rezidence Stromovka je symbolem moderního bydlení. Vyniká znamenitou architekturou a příhodným luxusním vybavením. V kombinaci s výhodnou a krásnou lokalitou s vynikajícím životním prostředím je vhodným příkladem moderního bydlení v Praze. Rezidence Stromovka se nachází v domě s velkým vstupním foyer ve francouzském stylu, v klidném a tichém prostředí rezidenční čtvrti. Ve dvorním traktu je k dispozici soukromá zóna pro majitele domu, kde nechybí vzrostlé stromy a zeleň.

O lokalitě Praha 7

Lokalita Praha 7 se mění doslova před očima na místo s moderním centrem pro život. Území původně mírně ospalého charakteru Prahy 7 je dnes mnohem přitažlivější. Je zde rezidenční, administrativní i obchodní oblast, která nabízí mnoho služeb a vyžití pro trávení volného času. V bezprostřední blízkosti se nachází městské Lesoparky Stromovka s řadou relaxačních míst. Pokud patříte mezi milovníky cyklistiky nebo si aspoň sem tam rádi vyjedete na kole, využít můžete nové cyklotrasy. V lokalitě najdete Výstaviště Praha 7, Goja music hall, Sportpark Stormovka, Lesopark Stromovka, Planetárium, Národní galerie Veletržní palác a další místa. Zde všude můžete vyrazit za kulturou, sportem a zábavou, nehledě na to, že není problém využívat i další vymoženosti a výhody hlavního města. Dopravní spojení do centra je výhodné. Napojit se lze přímo na metro i tramvaj.

Volný mezonetový byt

Rezidence Stromovka má aktuálně volné pouze 2 byty z celkového počtu 21 bytů. Vybrat si tedy můžete mezi bytem 3+kk nebo mezonetovým bytem 6+kk. Mezonetový byt na Praze 7 je z našeho pohledu zajímavější, proto si jej pojďme představit detailněji. Celková plocha bytu je 421 m2, z čehož mezonetový byt zabírá plochu 290 m2 a dvě terasy o velikosti 34 m2 a 98 m2. Byt se nachází v 6. a 7. podlaží, výtah je k dispozici ihned u bytu. Výhodou bytu jsou vzdušné, prostorné a světlé místnosti. Horní patro je určeno pro ložnici a pracovnu, obě místnosti mají vlastní vstup na terasu. V obývacím pokoji je umístěn krb, který vytvoří atmosféru útulného a teplého domova. Podlahu tvoří kvalitní dubové parkety a italská dlažba. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči značky Siemens. Zejména ženy ocení šatny a úložné prostory, kterých je v bytě dostatek. Samozřejmostí je klimatizace a samostatný systém vytápění. Byt je chráněn elektronickým bytovým zabezpečením. K bytu přísluší dvě parkovací místa ve vlastní garáži.

Fotogalerie bytu:

obývací pokoj a pohled do druhého patra
kuchyně
ložnice se vstupem na terasu
koupelna

Více informací i fotografií naleznete na webu www.rezidencestromovka.cz.