V současné době probíhá v našem hlavním městě poměrně rozsáhlá bytová výstavba. Omezenější je pak nabídka nových rodinných domů, neboť zájemci o nové bydlení v domech dávají přednost zejména vlastní výstavbě. Developerské společnosti se tedy více soustředí na stavbu bytových domů s mnoha byty. Pakliže i vy hledáte nový byt v Praze, rozhodně je z čeho vybírat. Pojďme si detailněji představit úspěšný projekt Britská čtvrť, který nabídne k prodeji nové, moderní byty v atraktivní lokalitě.

O projektu Britská čtvrť VI

Rozsáhlá výstavba rezidenčního projektu Britská čtvrť momentálně vstupuje do své již šesté etapy a navazuje na moderní zástavbu předešlých bytových domů. I projekt Britská čtvrť VI opět vyniká originální bytovou architekturou. Je řešen s maximálním důrazem na soulad estetiky a funkčnosti a reaguje na moderní trendy bydlení. Je součástí uzavřeného vnitrobloku, který svým obyvatelům nabízí zeleň, vodní doplňky, relaxační plochy i odpočinková místa a poskytuje soukromý prostor pro odpočinek na čerstvém vzduchu. Nechybí špičkové zázemí pro děti, takže je toto bydlení ideální zejména pro rodiny s dětmi.

vizualizace bytového domu projektu Britská čtvrť VI
dětské hřiště v Britské čtvrti

ČTĚTE TAKÉ: Nové byty Praha 9 – Prosek Park III

Nové byty v Britské čtvrti VI

Šestá etapa nabídne další nové byty na prodej. Praha 5 bude obohacena o celkem 144 bytových jednotek o dispozicích 1+kk (28,4m2) až po větší 4+kk (119,6m2). Svůj domov zde mohou nalézt svobodné páry, tak rodiny s dětmi. Na byty je poskytována nadstandardní záruka 3 roky. Samozřejmostí je základní vybavení bytu i vyšší standardy vybavení, což přispívá k většímu pohodlí a bezpečnosti. Nechybí moderní výtahy a bezbariérový přístup. K dispozici je podzemní garážové stání s kamerovým systémem, ale i venkovní garážové stání.

Pro ukázku vám přinášíme fotografie vzorového bytu z Britské čtvrti I:

vzorový byt z Britské čtvrti I - obývací pokoj s kuchyní
vzorový byt z Britské čtvrti I - obývací pokoj

O lokalitě Západní Město na Praze 5 – Stodůlky

Představme si ještě lokalitu, kde se nachází zmíněné nové byty. Praha 5 – Stodůlky nabízí v kombinaci s bytovým komplexem výtečné zázemí. Britská čtvrť v podstatě vzniká v rámci nové městské části Západní Město. Krajina je obklopena malými obcemi, rovněž spoustou zeleně v podobě luk a strání. Ne nadarmo se může pyšnit jedním z nejčistějších ovzduší v Praze. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost i dopravní dostupnost. Bytové domy jsou jen 50 m od vstupu do metra. Velkou výhodou tohoto projektu jsou nově vznikající služby, které se nachází na novém náměstí v bezprostřední blízkosti bytů. Ochuzeni nebudete o supermarkety, bankomat nebo blízké nákupní centrum Avion s obchody jako je Tesco, IKEA, Jysk, A3 sport, Takko Fashion, Datart a další.

centrální náměstí

V nové čtvrti naleznete kancelářské budovy City West a jiné komerční prostory. Třeba zde naleznete pracovní uplatnění, případně rozjedete vlastní byznys. Prodej nebytových prostor Praha 5 bude jistě také nabízet. Díky komerčním možnostem budou návštěvníkům i obyvatelům zajištěny další potřebné služby, což přispěje k rozvoji daného území.

City West

Zdroj fotografií: Finep.cz