dveřeRádi byste vyměnili své staré interiérové dveře za nové? Každé dveře jednoho dne doslouží a je třeba je vyměnit za novější model. V současnosti si můžete vybrat ze stovek druhů interiérových dveří. Liší se dřevem, motivy, designem i provedením. Není problém také sehnat speciální bezpečnostní dveře, protipožární dveře nebo dveře protihlukové. Nabídka je opravdu široká, tak si vyberte pro sebe a své bydlení jen to nejlepší. My vám dnes poradíme, jaké inteirérové dveře můžete momentálně zakoupit a co je trendy. 

Jak vybírat interiérové dveře?

Jelikož je na našem trhu obrovský výběr nejrůznějších interiérových dveří, není snadné si mezi nimi vybrat. Navíc je možné si zhotovit dveře přímo na míru, ale musíte vědět jaké. Volte interiérové dveře, které budou vyrobeny z kvalitního materiálu. Barvu dveří slaďte s celkovým vybavením bytu, protože samotné dveře mají na celkovou atmosféru interiéru velký vliv. Neutrální jsou odstíny hnědé nebo černá. Moderní jsou dnes také bílé interiérové dveře.

interiérové dveře1
Ukázka moderních interiérových dveří

Každá místnost si vyžaduje jiný typ dveří

Dnes můžeme interiérové dveře rozlišit do tří skupin – dveře celé, prosklené a celoskleněné. Celé dveře bez skleněných částí se hodí do místností, kde chcete mít soukromí – tedy zejména do ložnice či do koupelny a WC. Mnoho zákazníků však právě do koupelny volí dveře s prosklenými částmi, aby bylo vidět, zde je koupelna obsazená a nedocházelo tak ke zbytečným nedorozuměním. Celoskleněné dveře jsou velmi moderní a hodí se zejména do obývacích pokojů. Takové dveře již snesou i hrubší zacházení, protože jsou vyrobeny z tvrzeného skla. Nemusíte se tak bát s dveřmi normálně manipulovat.

interiérové dveře zdobené sklem
interiérové dveře zdobené sklem
Interiérové dveře s větší plochou ze skla
Interiérové dveře s větší plochou ze skla
celodřevěné interiérové dveře
celodřevěné interiérové dveře

Kde pro interiérové dveře?

Velký výběr nejen interiérových dveří nabízí společnost Solodoor. Online si můžete dveře vybrat ve speciálním konfigurátoru, který vám ukáže, jak budou dveře vypadat v konkrétním interiéru. Aplikaci naleznete na internetové adrese www.solodoor.cz. Výběr dveří nikdy nebyl jednodušší. V nabídce najdete všechny typy interiérových dveří, vstupní dveře i dveře bezpečnostní či protipožární. Dejte přednost české kvalitě za přijatelné ceny. Solodoor vyrábí interiérové a další dveře pro své zákazníky již řadu let. S dveřmi od této společnosti budete určitě naprosto spokojení. Ke všem dveřím si můžete objednat také kvalitní zárubně.