D-40-2Máte stará okna se dvěma okenicemi, která se nejen špatně udržují, ale i propouští chlad a vítr? Spotřebujete každý rok spoustu finančních prostředků na vytápění a provoz domu? Pak je na čase zamyslet se nad výměnou oken za plastové či jiné dobře izolované typy. Navíc je i údržba nových oken mnohem snažší, než-li čištění starých okenic, takže se nenadřete, což jistě ocení zejména ženy. Mytí oken totiž obecně nepatří mezi oblíbené domácí činnosti.

Česká plastová okna jsou kvalitní

Kvalitní plastová okna vlastní výroby naleznete u ryze české společnosti Plastikov. IQ okna, která tato firma nabízí, jsou technicky propracovaná, plně funkční a cenově příznivá, o jejich efektivitě tedy nemusí být ani řeč. Výroba plastových oken se řídí hned několika kritérii, z nichž nejdůležitější je důraz na bezpečnost, kvalitu a design IQ oken.

Výhody IQ iken

IQ okna jsou konstruována tak, aby u nich nedocházelo ke vniknutí lupiči. Charakterizuje je značná pevnost, hloubka, bezpečné spoje a dodatečné bariéry, které tuto funkci maximálně zajistí. Moderní design z profilového systému IQ a bluEvolution podtrhuje osobitý styl oken, který se hodí do každého typu bydlení. Jemné a čisté linie, měkké kontury a jejich elegance uchvátí nejednoho zákazníka a nenáročná údržba každou ženu. Třešničkou na dortu je možnost vyrobit tato okna i v barvách acrylcolor a dřevěných dekorech či rozmanitém tvaru. Vašim individuálním potřebám se přizpůsobí i způsob otevírání a rozmístění oken, což jim dodává na atraktivitě.

Více detailů o specifikaci oken naleznete na internetových stránkách www.plastikov.cz.

Nebo raději hliníková okna?

Společnost Plastikov se zabývá i výrobou hliníkových oken. Ty mají neomezenou životnost a vyskytují se ve vstupních portálech, zimních zahradách a mnozí klienti si je volí i jako klasická okna do domu. I hliníková okna se vyrábí dle vašich potřeb, dají se tedy ovlivňovat jejich rozměry, barevné dekory a podobně.

Neprotápějte každou zimní sezónu nesmyslné sumy z elektřinu či plyn. Pořiďte si kvalitní plastová nebo hliníková okna, která okenní prostor výborně odizolují od náporů větru, mrazu a dalších vrtochů počasí. Ušetřete a radujte z pohodlí domova.