WP_20140626_004 – kopieMít vlastní společnost je snem snad každého z nás. Vybudovat prosperující firmu, protlačit ji k popularitě a být sám sobě pánem je jeden z nejlepších pocitů, který život nabízí. Ne vždy je to však jednoduché. V dnešní době totiž nejde jen o to, aby ona společnost měla myšlenku, kterou nerozdrtí konkurence, ale doprovázet ji musí i takové sounáležitosti, jako jsou funkční a oku lahodící webové stránky nebo reprezentativní kancelářské prostory, v nichž se budeme moci scházet se svými potenciálními i stávající zákazníky.

To jsou však záležitosti nákladné, na které mnohdy nemáme základní kapitál. Ono totiž pronajmout si kancelář v business centru nebo na lukrativní adrese není vůbec nic levného.

Řešením je zřízení virtuální kanceláře

Doba však značně pokročila a s ní i moderní technologie, které v dnešní době řeší problémy snaživých začínajících podnikatelů s nedostatkem financí na pronájem kancelářských prostor. Virtuální kanceláře jsou skvělým řešením pro všechny, kteří nechtějí se svými zákazníky jednat v prostorách svého bytu.

Můžete svůj business řídit z pohodlí svého domova, z horské chaty a klidně i přímořského letoviska, zatímco vám korespondence bude chodit do kanceláře na prestižní adrese v Praze, Brně, Plzni nebo v podstatě kamkoliv na světě. Lámete si hlavu s tím, kde budete se svými zákazníky jednat? Samozřejmou součástí virtuálních kanceláří je pronájem zasedací místnosti pro případné schůzky s klienty. Takzvaný virtual office je stále oblíbenějším řešením podnikatelů, kterým se lépe pracuje z domova, a kteří zároveň chtějí chytře ušetřit náklady spojené s pronájmem kancelářských prostor.

Díky virtuální kanceláři Vám opadnou starosti nejen se samotným pronájmem, ale i s nákupem kancelářských pomůcek a potřeb, zřízením pracovních míst pro vaše kolegy a zaměstnance, ale přesto budete u klientů budit důvěru reprezentativní adresou společnosti.

Kompletní řešení pro podnikatele

Nejde však pouze o adresu. Virtuální kanceláře jsou řešením na míru pro každého podnikatele. Jednou ze služeb nabízených v rámci virtuálních kanceláří je i vyřizování telefonických hovorů. Díky této službě si můžete na vizitku vložit místní telefonní číslo a vyškolené recepční, mnohdy mluvící hned několika jazyky, budou vyřizovat důležité telefonáty vaším jménem. Stejné je to s veškerou korespondencí, která vám bude na vámi zvolenou adresu docházet. Profesionální pracovníci se vám postarají o veškerou poštu potřebnou k přeposlání či vyřízení.

Společností poskytujících virtuální kanceláře je v dnešní době více. Jednou takovou společností, která má tuto službu ve své nabídce, je i firma Regus, která nabízí adresy pro virtuální kanceláře ve více než 2000 lokalitách po celém světě. Přečtete si více o nabídce českých virtuálních kanceláří.