matrace GrossmannDůležitost kvalitní matrace není potřeba zpochybňovat. Značnou mírou přispívá a ovlivňuje kvalitu našeho spánku. Nicméně pokud přijde otázka financí a pořízení matrace, máte vyhraněn jen nějaký rozpočet, který nechcete překročit? Proto si myslíte, že jste při výběru matrace značně omezení? To však není zcela pravda. Na našem trhu totiž působí výrobce zdravotních matrací – Grossmann spol. s.r.o., který vám může nabídnout velice kvalitní matraci za přijatelnou cenu a uspokojí požadavky každého z vás.

Kdo je Grosmann spol. s.r.o.?

Grosmann spol. s.r.o. je českou společností, jež má sídlo v Opavě a výrobou zdravotních matrací se zabývá již od roku 1999. Zaměřuje se na typizované i atypizované zdravotní matrace, které se snaží neustále inovovat o nové kvalitní materiály i nové technologie výroby. Společnost Grossmann spol. s.r.o. Opava splňujeme ISO normy a záruku kvality pro veškeré své produkty. Sortiment matrací pak nese označení Český výrobek.

Jaký sortiment Grossmann spol s.r.o. nabízí?

Nejvíce vás jistě bude zajímat, co vlastně můžete u společnosti Grossmann pořídit. Již jsme zmínili, že sortiment je zaměřen zejména na zdravotní matrace. Vybírat můžete z typizovaných rozměrů a pakliže budete mít speciální požadavky, ať už ohledně rozměrů či materiálů, matraci na míru vám Grossmann spol. s.r.o. zhotoví přímo na míru a to bez poplatku. To je velkou výhodou, protože si můžete navrhnout takovou matraci, která vám bude přesně vyhovovat bez vysokých nákladů navíc.

Další nabídka se rovněž věnuje zdravému spaní, takže si můžete pořídit lamelové rošty, chrániče matrací či anatomické polštáře. Z nábytku pak máte na výběr postele, noční stolky, komody, skříně, stoly, židle a nejrůznější úložné prostory. Zejména se tedy jedná o vybavení do ložnice. Matracemi i masivním nábytkem již společnost Grossmann spol. s.r.o. vybavila nejen řadu domácností , ale i hotelů, penziónů, ubytoven a dalších prostor v rámci České republiky i zahraničí.

Jaké matrace si můžete pořídit?

Náš dnešní článek je zaměřen hlavně na matrace, proto si pojďme ještě více povědět právě o matracích Grossmann. Nabídka standardních rozměrů zahrnuje matrace 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm a 180 x 200 cm. Již jsme zmínili, že společnost Grossmann spol. s.r.o. vám vyrobí i matraci na míru, aniž byste za úpravu matrace platili nějaký poplatek. Vybrat je možné některou matraci z nabídky, kterou vám přizpůsobí přesně na základě vašich požadavků. Může se jednat o kombinaci různých materiálů i atypické rozměry.

Sortiment matrací je velice široký a zahrnuje zdravotní matrace, které jsou zhotoveny z kvalitních a zdravotně nezávadných materiálů od zahraničních dodavatelů. Jedná se o antibakteriální matrace, pružinové matrace, latexové matrace, PUR a sendvičové matrace, viscoelastické matrace, matrace ze studené pěny – kokoslatex nebo dětské matrace. Matrace jsou vhodné pro ženy, muže i děti kteréhokoliv věku. Každý z vás si jistě vybere, ať už jste alergici či zastánci zdravého životního stylu.

Vybíráme několik matrací pro představu:

antibakteriální matrace SAVOY tvořena jádrem ze sedmizónových taštičkových pružin kombinovaná s antibakteriální certifikovanou pěnou firmy SANITIZED®
Antibakteriální matrace SAVOY tvořena jádrem ze sedmizónových taštičkových pružin kombinovaná s antibakteriální certifikovanou pěnou firmy SANITIZED®
matrace Xena ze 100% přírodního latexu kombinovaná se speciálním materiálem BIOTEX - materiál s vysokým podílem ovčí vlny.
Matrace Xena ze 100% přírodního latexu kombinovaná se speciálním materiálem BIOTEX – materiál s vysokým podílem ovčí vlny.

 

Matrace DONAU PUR ze značkových německých studených pěn EuroFoam® a Carpenter ®.
Matrace DONAU PUR ze značkových německých studených pěn EuroFoam® a Carpenter ®.
Matrace TAMARA TWIN s jádrem ze značkových taštičkových pružin kombinováná s kvalitní netkanou textilií BIO-TEX na straně jedné a PUR pěnou na straně druhé
Matrace TAMARA TWIN s jádrem ze značkových taštičkových pružin kombinováná s kvalitní netkanou textilií BIO-TEX na straně jedné a PUR pěnou na straně druhé.

Kompletní nabídku naleznete za webu www.grossmann-matrace.cz. Zde nebo v showroomech v Ostravě na ulici 30.dubna č.p.3128 nebo v Opavě na ulici Sadová 4, kde si můžete osobně prohlédnout a vyzkoušet dané matrace.

Proč nakoupit u Grossmann spol. s.r.o.?

  • česká firma s tradicí
  • kvalitní zboží
  • široká nabídka matrací a dalších produktů zaměřených na zdravé spaní
  • možnost výroby atypické matrace
  • nízké ceny
  • dokonalý servis služeb a záruk
  • doprava po celé ČR zdarma
  • množstevní slevy