Hörmann - mobilní aplikace BiSecurTechnologie se neustále vyvíjí dopředu. Dokonce ani garážová vrata, vjezdovou bránu či domovní dveře již nemusíte obsluhovat jen ručně nebo pomocí ovladače. Společnost Hörmann, významný výrobce dveří, garážových vrat a pohonů, vyvinul aplikaci pro mobilní ovládání tohoto příslušenství. Díky jednoduché a přehledné aplikaci BiSecur lze navíc i zjistit stav (otevřená/zavřená) garáže. Aplikaci podporují telefony či tablety s operačním systémem iOS či Android.

O aplikaci na garážová vrata

Aplikace je přehledná, rychlá a jednoduchá. Po připojení brány BiSecur síťovým kabelem k internetovému routeru, stažení aplikace BiSecur v App Store či Google Play a po registraci datové brány a telefonu na internetové stránce www.bisecur-home.com budete mít možnost ovládat svá garážová vrata kdekoliv z celého světa. A nejen je. Díky tzv. „Scénářům“ si můžete v aplikaci zkombinovat i několik funkcí zároveň. Jediným stisknutím tlačítka tak můžete současně otevřít garážová vrata i vjezdovou bránu či ovládáte domovní dveře současně s venkovním osvětlením atd.

Centrální řídicí jednotka pohonů a přijímače umožňuje pohodlnou obsluhu zařízení až deseti uživatelům, z nichž každý může zadat pokyn až pro šestnáct funkcí.

mobilní aplikací BiSecur ze ovládat vstupní vrata, garážová vrata i dveře
mobilní aplikací BiSecur ze ovládat vstupní vrata, garážová vrata i dveře

Tato novinka je v prodeji od 15. července 2014 a lze ji získat přes síť autorizovaných prodejců Hörmann v České republice. Seznam kompatibilních pohonů a přijímačů naleznete na www.bisecur-home.com a další informace na www.hormann.cz.