SATJAM-ROOF-03-bigNeméně důležitou součástí každého domu a nemovitosti je střecha. Chrání jej před povětrnostními vlivy a musí odolat i nejrůznějším extrémním výkyvům počasí, které nás tu a tam překvapí. Ať už stojíte před rekonstrukcí střechy vašeho staršího domu nebo řešíte střešní krytinu u domu nového, jedná se rozhodně o záležitost, kdy není na místě dělat kompromisy ve prospěch ceny vůči kvalitě. Ač žijeme v době, kdy se většina z nás snaží pokud možno vynaložit méně finančních prostředků, v případě střechy se jedná o úsporu na nesprávném místě, jež může způsobit problémy v budoucnu, které jsou spojeny s dalšími výdaji. A ve finále pak zaplatíte mnohem více, než byste původně mohli.

Střecha za bezkonkurenční poměr ceny a kvality

Při výběru té správné střešní krytiny se nesnažte za každou cenu snižovat náklady, ale volte variantu bezkonkurenční ceny a kvality. Takovou vám mohou nabídnout střešní krytiny SATJAM. Kdo by nesnil o cenově dostupné střeše, která bude zároveň špičkové kvality. A právě společnost SATJAM vám může vaše požadavky uspokojit. Působí na trhu téměř 20 let a zabývá se jednak výrobou střešních krytin, ale také okapových systémů, trapézových plechů, opláštění a kompletním příslušenstvím střech. Známkou kvality je jednoznačně ocenění, které střešní krytiny SATJAM získaly v roce 2004 dokonce jako první v ČR. Jedná se o ocenění kvality Czech Made.

Levná střešní krytina SATJAM Roof

Nejoblíbenější krytinou SATJAM je velkoformátová střešní krytina SATJAM Roof. Jedná se o moderní variantu, která má univerzální použití a vyniká odolností proti všem povětrnostním vlivům, včetně silného krupobití. Oblíbená je zejména proto, že má výborné užitné vlastnosti a velmi dobrý poměr kvality a ceny.

krytina satjam

SATJAM-ROOF-02-big

Mezi výhody této krytiny se řadí:

  • nízká hmotnost – až 10x nižší než je hmotnost klasických těžkých střešních krytin.
  • vysoce kvalitní materiál – krytina se vyrábí z ocelového žárově pozinkovaného plechu, který je opatřený barevnou povrchovou úpravou.
  • možnost výběru z široké nabídky barev a povrchových úprav – můžete sladit s fasádou a ostatními prvky na domě.
  • dlouhá životnost – 40, až 60 let.
  • komplexnost systému – s krytinou získáte i ucelený systém doplňků – klempířské prvky, prostupové tašky, difuzní folie, bezpečnostní prvky, originální spojovací materiál, těsnění a pásky, případně i okapový systém SATJAM Niagara.
  • včetně servisu a poradenství.

Nové střešní krytiny z hliníku ALUMAT

Společnost SATJAM se primárně soustředí na plechové střešní krytiny, přináší však novinku – hliníkové střešní krytiny, které zaručeně vydrží i pro příští generace. Využívá materiály ALUMAT a ALUMAT STUCCO, které svou jakostí spadají do nejvyšší třídy EXCELENT. Hliníkový materiál je moderní, odolný i estetický a vyznačuje se vysokou životností a extrémní odolností. Na střešní krytinu se využívá kromě hliníku také hořčík a mangan, čímž se vytvoří materiál, které má výborné parametry pevnosti a skvěle odolává vůči povětrnostním vlivům a korozi. Střešní krytina je k dostání v provedení SATJAM Roof a SATJAM Grande, u kterých si můžete zvolit červenou, hnědou, antracitovou a černou barvu.

hlínková střešní krytina

Zdroj fotografií: SATJAM