zábradlíTéměř ke každému domu či mezonetovému bytu patří schodiště, po kterém chodíme několikrát denně. A to je neodmyslitelně spjato se zábradlím, jež je nejen bezpečnostním prvkem, ale také architektonickým. Pro tento doplněk interiéru je důležité, aby se o něj dalo s jistotou opřít a zároveň tvořil stylovou součást každého schodiště. Vyrábí se z různých materiálů, z nichž je praktický a moderní zejména nerez.

Proč nerezové zábradlí?

Nerezové zábradlí má minimální nároky na údržbu. Vyznačuje se dlouhou životností, neboť je pevné a odolné. Nerezová ocel je natolik odolná vůči náročným podmínkám, proto je toto zábradlí vhodné nejen do interiérů, ale také exteriérů a je ideálním řešením pro vnitřní a venkovní schodiště, terasy, balkóny či lodžie. Vzhled tohoto typu působí velice přirozeně, moderně a povrch je podtržen kovovým charakterem. Ze současných trendy materiálů je nerez bezpochyby na špičce. Nabízí tradiční rovné linie i atypické provedení. Problémem nejsou oblé tvary, kupříkladu u točitého schodiště. Nerezový materiál vypadá velice efektně v kombinaci se dřevem, sklem nebo kamenem, s možností povrchových úprav barevnými nátěry.

Nerezové zábradlí J.A.P.

Pokud hledáte zábradlí, které by slušelo právě vašemu interiéru, pak pro vás máme velice elegantní a cenově příznivé řešení, které nabízí společnost J.A.P. spol. s r.o. Jedná se o českého výrobce, který vám může poskytnout řadu výhod. Nerezové zábradlí od této společnosti je velice variabilní a vhodné pro všechny typy schodišť. Jedná se o tzv. stavebnicový typ, protože se skládá z jednotlivých komponent. Jeho montáž zvládnete i svépomocí, čímž můžete značně ušetřit. Vy sami si zvolíte, jakou výslednou podobu bude zábradlí mít. Pakliže se na tuto činnost necítíte, lze samozřejmě využít odborníků z autorizované montážní firmy. Přednosti zábradlí spočívají v detailech, díky kterým si lze poradit i ve složitějších prostorách. Máme na mysli zejména ohyb výplně či madla. K dispozici budete mít speciální součástku 3D spojku, která je určena na zákruty a různé sklony zábradlí. Ač na první pohled zanedbatelné detaily stavebnicového nerezového zábradlí J.A.P. mu dodávají zcela nový rozměr.

Jakou zvolit výplň?

Společnost J.A.P. nabízí čtyři základní varianty výplní, jež poskytují další možnosti estetických proměn. Zvolit můžete nerezové duté, případně plné pruty, nerezová lanka a také skleněné výplně z kaleného skla, u nichž můžete vybrat dekor hodící se do vašeho interiéru. Problémem není ani kombinace výše uvedených možností.

302

319

212

205

Pakliže vás zmíněné nerezové zábradlí oslovilo, není nic jednoduššího, než navštívit stránky www.zabradli-jap.cz a požádat o předběžnou kalkulaci.

Na závěr ještě přinášíme krátké video zachycující jednoduchost montáže: