Produktbild NC-1641Možnost přitopení za pomocí přírodního ohně v domácnosti je pro většinu z nás synonymem domácí pohody a příjemné atmosféry, jíž se fakticky nic nevyrovná. V mnohých interiérech se tak nacházejí různé krby, krbové vložky, anebo krbová kamna, v nichž si můžete pohodlně přikládat polínka a užívat si praskání dřeva a úplně jiného mnohem kvalitnějšího tepla. Pokud bydlíte v panelovém domě, anebo nemáte komín, vaše šance na toto teplo nejsou nijak degradovány. Řešení totiž představují moderní biokrby. Podívejme se tedy na 5 důvodů, proč byste si měli takovýto krb pořídit.

Přírodní teplo

Moderní biokrby jsou synonymem pro moderní bydlení. Chcete-li mít pohodlné domácí teplo bez jakékoli práce s přikládáním dřeva, pak jsou biokrby optimální. Teplo, jež vyzařují, není nijak odlišné od klasického tepla ze standardní krbové vložky na tuhá paliva.

Čisté prostředí

Velkou výhodou tohoto typu krbů je také maximálně čisté vytápění interiéru. Do biokrbu nebudete muset přikládat nic špinavého a bioetanol rozhodně okolní prostředí nedokáže znečistit. Do krbu se nalévá úplně pohodlně a bezpracně.

Úspora na topení

Vytápění za pomocí biokrbu je úsporné. Tento fakt potvrzují i současné ceny bioetanolu, jež jsou skutečně nízké. Vytápění je navíc pohodlné. Do krbu přiložíte naprosto jednoduše. Na rozdíl od některých vložek, u nichž potřebujete k přiložení teleskopické žebříky.

Romantika se vším všudy

Biokrb je synonymem romantiky podobně, jako je tomu u krbu na tuhá paliva. Oheň v něm je úplně stejný a budete se moci dívat na nekonečně plápolající plamínky. Ve tmě vám vytvoří neopakovatelnou romantiku.

Bezstarostné topení

Díky biokrbu bude vytápění interiéru při nižších teplotách naprosto pohodlné. Zvládne jej každý, a to i člověk, který neměl nikdy s podobným typem vytápění zkušenosti.

18a

_vyr_1030e

35g

_vyrd11_54791a