0401-w960Přemýšlíte o tom, jak zútulnit pozemek u vašeho domu tak, abyste v něm mohli trávit volný čas, pěstovat rostlinky a mít přitom z celého prostoru příjemný pocit? Pak vězte, že nejjednodušším způsobem je nechat si vytvořit projekt od zkušeného zahradního architekta.

Spolupracujte se zahradními architekty

Projekty zahrad od zahradních architektů jsou praktické hned z několika důvodů. Především vám odborníci dovedou vytvořit a následně zrealizovat návrh dle moderních trendů. Zohlední přitom samozřejmě vaše konkrétní požadavky. Hlavní význam však spočívá v tom, že okrasná zahrada, vytvořená specialisty, bude skutečně tím pravým místem k odpočinku.

Vytvoří vám návrh dle vašich představ

Architekt v rámci projektu nejprve udělá komplexní grafický návrh, v němž zohlední rozměry zahrady. V návrhu je již přesně specifikováno rozmístění jednotlivých rostlin, stromků a keřů, ale také případně i zahradních staveb či nejrůznějších doplňků. V případě zájmu může být doplněn také třeba o vodní plochu, která dokáže zejména větší zahrady skvěle obohatit.

Projekty zahrad jsou realizovány přesně na míru, přičemž se bere v potaz to, kolik peněz do realizace chcete investovat. Jakmile je návrh hotov a odsouhlasíte jej i s cenou, dochází k samotné realizaci. Tu zajišťují zkušení zahradníci, kteří mají potřebné vzdělání.

Ušetříte drahocenný čas

Tento způsob realizace zahrady je nejrychlejší a možná nakonec i levnější, než kdybyste se do vysazování trávníku, rostlin a stromů pustili sami. Ušetříte také spoustu času, stačí jen vyčkat na finální podobu v okamžiku, kdy zahradníci dokončí svoji práci.
Projektováním zahrad se u nás zabývá společnost Zahrada Dvořáček. Má dlouholeté zkušenosti. Návrh a cenovou kalkulaci vám vytvoří zdarma, k zahrnutí těchto složek do celkové ceny projektu dojde až při jeho realizaci.

0101-w960

0201-w960

0301-w960

0301-w960a

Více informací najdete na webu zahradadvoracek.cz.

Publikováno v kategorii: Zahrada