vizualizace_obyvaci_pokojJelikož si právě čtete článek na našem on-line magazínu Bydleni-dnes.cz, jistě se zajímáte o to, jakým způsobem byste mohli zvelebit váš domov, možná potřebujete poradit s realizací stavby anebo jen hledáte inspiraci na nejnovější trendy v bydlení. Ať už jste naše stránky navštívili z jakéhokoliv důvodu, dnes bychom vás chtěli odkázat na jeden další velice zajímavý portál, kterým je UtulnyDum.cz.

Jedná se o pravidelně aktualizovaný magazín zajímající se o oblast moderního bydlení a neustále přichází s něčím novým. Přináší řadu praktických rad, tipů a doporučení. Pojďme si tedy řící, co vše můžete na adrese www.utulnydum.cz nalézt.

Budete rekonstruovat byt nebo dům?

Současný stav vašeho domova se vám nelíbí a nutně volá po rekonstrukci? Nevíte, co vše ale budou činnosti spojené se zásahem do domu nebo bytu vyžadovat? Nemáte představu, jak by vaše nové modernější bydlení mohlo vypadat? Potřebujete poradit a inspirovat se? Právě pro vás připravila redakce portálu UtulnyDum.cz nový a čtivý seriál na téma Rekonstrukce domu krok za krokem, který určitě stojí za navštívení. Tento projekt vás provedeme celým procesem rekonstrukce počínaje výběrem nemovitosti, přes bourací a stavební práce, až po zařizování a vybavování interiéru. Vidět celý tento proces a přečíst si, co vás zajímá, může být velice užitečné.

Plánujete stavbu vysněného domu?

Už se nemůžete dočkat, až se poprvé vyspíte ve vašem novém rodinném domě? Než se ale této noci dočkáte, je před vámi ještě spousta práce? Nejdříve se musí postavit? Pakliže plánujete stavbu vašeho rodinného domu, pak byste měli v každém případě zavítat do kategorie Stavba domu. V této sekci portálu najdete mnoho inspirativních článku týkající kompletního stavění domu. Můžete si přečíst, co vše je potřeba předem zařídit, zajistit, načerpáte inspiraci, jaké materiály na stavbu použít, čím domeček vybavit apod.

Rádi byste měli interiér podle nejnovějších trendů?

Máte za sebou stavbu nebo rekonstrukci bytu? Nehodláte provádět větší změny, jen se zajímáte, jak byste si mohli vaše bydleníčko ještě více zútulnit a zmodernizovat? I pro vás má portál k dispozici nespočet užitečných a inspirativních článků i fotografií ze všech oblastí bydlení a nezapomíná ani na zahradu. Zavítat můžete i do diskuzí, protože i tady se můžete dozvědět cenné rady, případně se poradit s ostatními čtenáři.