Hoppekids - IndianO tom, že masívní nábytek dosahuje mnohem větších kvalit, než ten vyrobený z lamina či MDF desek, není pochyb. Jedná se o přírodní materiál, který je zdravotně nezávadný, ekologický, pevný, trvanlivý, lze jej dobře zpracovávat a nabízí i řadu dalších výhod. Mnozí však mohou namítat, že masivní dřevo postrádá šmrnc, není tolik moderní a hodí se spíše do interiérů venkovských, rustikálních a jen pro ty, jež mají rádi starožitný a načančaný nábytek. Přesvědčíme vás, že to tak vůbec není!

Zrovna plánujete pro své dítko zařídit dětský pokoj, a ač je masivní dřevo pro děti tím nejlepším, chtěli byste nábytek moderní, takže jste masiv zavrhli? Možná po přečtení našich řádek a shlédnutí fotografií nových kolekcí dětského nábytku dánského výrobce, změníte názor.

Nové kolekce dánského výrobce přináší zcela nový způsob zařizování interiérů dětských pokojů

Nové kolekce dětských pokojů dánského výrobce lze charakterizovat slovy jako je veselost, hravost, originalita, kvalita a smysl pro detail. Základ tvoří dětský nábytek z masivu, který je velmi praktický, jednoduchý, elegantní, moderní a univerzální. Výrobce zvolil pro všechny nové sestavy trendový bílý odstín. A to proto, že bílá barva se hodí k jakékoliv jiné barvě, a také z toho důvodu, že mnozí rodiče zařizují pokojíček pro více svých dětí, často i opačného pohlaví a bílý odstín je velmi neutrální. Z tohoto pohledu je jednoznačně nejlepší. Nábytek je možné libovolně kombinovat. Zvolit lze samozřejmě klasickou postel, ale oblíbené mezi dětmi jsou zejména patrové postele z masivu, také se skluzavkou, domečkem, věží či baldachýnem. K tomu můžete vybrat židličky, stůl, šatní skříň, komodu, regály, police a další nábytek.

Stěžejní úlohu v kolekcích hrají dekorace a doplňky z masivu a látky, díky kterých lze doladit interiér do posledního detailu. Pro ty jsou vybrány veselé, pestré barvy, které vyjadřují radost a hravost, což k dětským pokojům neodmyslitelně patří. Odstíny jsou voleny s ohledem na téma a motiv daného pokojíčku. Výrobce totiž při navrhování vycházel z typických zájmů dítěte. To je ten správný směr, neboť děti budou jistě šťastné, pokud budou moci obývat prostor, který bude odpovídat jejich snům a přáním.

Multifunkční dětský pokoj pro všechny věkové kategorie, holky i kluky

Nabídka dánského výrobce je velmi povedená a přináší zcela nový způsob zařizování interiérů dětských pokojů. Nejen, že si díky dekoracím a doplňkům můžete vytvořit zcela originální dětský pokojíček, který rozhodně nebude běžný a okoukaný, ale obrovskou výhodou je i multifunkčnost a variabilita. Sestavy nabízí vše, co dítě potřebuje. Navíc je možné mít jeden nábytek pro batole, předškoláka, školáka, teenagera i studenta. Stačí vyměnit a sundat některé dětské dekorace a přizpůsobit nábytek, který je pro změny uzpůsoben. Tyto dětské pokoje z masivu mohou obývat holky, kluci, stejně tak společně.

Nezbývá nic jiného, než se podívat na ukázku nových kolekcí dětských pokojů pro děti z masivu, kde umí být dřevo velmi trendy a stylové.

Kolekce Aeroplane
Kolekce Aeroplane
Kolekce Cowboy
Kolekce Cowboy
Kolekce Space
Kolekce Space
Kolekce Butterfly 1.verze
Kolekce Butterfly 1.verze
Kolekce Butterfly 2.verze
Kolekce Butterfly 2.verze
Kolekce Fairytale
Kolekce Fairytale

Tak co říkáte na tyto nádherné dětské pokojíčky? Vidíte, že i masivní nábytek může být tou pravou volbou pro vaše dítě? Uvedené kolekce jsou k dostání v internetovém obchodě www.nabytek-aldo.cz, který je výhradním prodejcem nábytku dánského výrobce.