daikin úvodV průběhu parného léta se v našich interiérech vytváří nepříjemné a mnohdy i nedýchatelné klima. Zavřít okna, ať dovnitř neproudí horký vzduch, a stáhnout žaluzie před slunečními paprsky, to není zrovna ideální a efektivní řešení. Ač léto milujete, i vy máte dost toho, když se doma potíte jako v sauně? Toužíte po prostředí s příjemnou teplotou? Takovou, ve které můžete relaxovat a normálně fungovat? Pořiďte si klimatizaci! Ta se postará o ideální teplotu ve všech místnostech vašeho bytu nebo domu.

Moderní klimatizace překvapí svými funkcemi

Moderní klimatizace již neslouží pouze k ochlazování vzduchu. Kromě vyvážené teploty umí přinášet i čerstvý vzduch, čistit jej a udržovat optimální vlhkost. Co byste však řekli tomu, kdyby vám dokázala poskytnout mnohem více? Mnoho let inovací produktu a výzkumu přináší společnost Daikin Industries, která má své výrobní závody v Plzni, řešení pro moderní interiéry. Klimatizační jednotka Daikin Emura nabízí oproti jiným klimatizacím zejména elegantní design ve spojení s moderní technologií.

Klimatizační jednotka Daikin Emura reprezentuje novou generaci klimatizací. Svým atraktivním vzhledem a bezproblémovým chodem vás příjemně překvapí. A o co více? Doslova vás uhrane!

Ten nejlepší design

Dokonalé křivky této klimatizační jednotky z ní činí stylový doplněk do každého moderního interiéru. Nijak jen nenaruší, což je velkým plusem. Propracovaný a minimalistický design zastoupen neuvěřitelně tenkým profilem je opravdu povedený.  Buďte si jistí, že krásnější klimatizaci jste ještě neviděli. Pyšní se zaoblenými tvary, kvalitními materiály a dokonalou povrchovou úpravou. Vybrat lze provedení ve stříbrné antracitové nebo matně čistě bílé barvě.  Za vynikající konstrukci získala klimatizace Daikin Emura prestižní ocenění Reddot design award 2014.

daikin-emura-bedroom

daikin3

Na prvním místě je stále technologie

Za elegantním designem se skrývá vysoce inteligentní systém s řadou inovativních funkcí. Díky těm zajišťuje v místnosti příjemné klima s dramaticky nižší spotřebou energie. Disponuje sofistikovaným fotokatalytickým filtrem s apatitem titanu, který účinně čistí vzduch a odstraňuje z něj prachové částice. Pachy rozkládá a dále také brání rozmnožování bakterií, mikrobů a virů. Promyšlený je také 3D průtok vzduchu, který se postará rovnoměrnou cirkulaci vzduchu pro celé místnosti, bez ohledu na to, o jak velký prostor se jedná. Klimatizační jednotka navíc brání foukání vzduchu přímo na tělo. Jak v případě chlazení, tak vytápění. Vzduch tedy směruje do jiné části místnosti, než ve které se budete nacházet vy. Oceníte velmi tichý provoz, max. 19 db. Za zmínku stojí i rozsah teplot. Model Emura zvládne chlazení od -10 do 46°C a ve vytápěcím režimu od -15 do 20°C.

Minimální provozní náklady

Dalším argumentem, který hovoří ve prospěch klimatizace Daikin Emura je velmi úsporný provoz. Když v místnosti nikdo není, jednotka to rozpozná a automaticky se přepne do úsporného režimu, jenž šetří energii.  Rovněž během noci se aktivuje noční režim. Nicméně nespotřebuje příliš energie ani při běžném provozu. Řadí se totiž do energetické třídy až A+++.

Možnost ovládání také mimo domov

Klimatizaci Daikin Emura je možné ovládat i na dálku. Stačí si do chytrého telefonu nainstalovat aplikaci (k dispozici pro Android i OS) a nastavíte si takové klima, které si při příchodu domů přejete mít.

Zaujalo vás toto moderní řešení pro ochlazování i vytápění interiéru? Více informaci si můžete zjistit na webu výrobce http://www.daikin.cz/minisite/daikin-emura/.