1Říká se, že prostředí, ve kterém trávíme hodně času, velmi silně utváří naši osobnost. Ovlivňuje naši psychiku, emoce… I z tohoto důvodu starodávná čínská civilizace přišla s uměním feng-šuej, což je v podstatě způsob, jak uspořádat své obydlí tak, aby co nejpříznivěji působilo na Vás a Váš život. Od té doby uplynuly již stovky možná tisíce let, ale význam takového počínání je stále naprosto nezanedbatelný.

Věnujte pozornost dětskému pokoji

Vezměte v úvahu například Vaše děti. Mnoho rodičů si přizpůsobí bydlení se zvláštním důrazem právě tam, kde tráví nejvíce času oni sami, a na místa, kde se pohybují děti, už se tolik nesoustředí. Omezí se to tak možná na občasné kontroly, zda je vše uklizeno. Pokud ovšem chcete, aby Vaše děti byli úspěšné, chytré a motivované, je třeba i zde převzít kontrolu a uspořádat jim pokoj tím nejlepším možným způsobem.

Dobrým řešením je nábytek na míru

K tomu Vám velice dobře dopomůže speciální nábytek na míru. Jsou-li Vaše ratolesti ještě nižšího věku, pak vězte, že speciální dětský nábytek zabezpečí, že si budou moci nezřízeně užívat svoji dětskou hravost, aniž by cokoliv poničili. Tento nábytek je totiž vymyšlen takovým způsobem, aby podobným „pokusům“ co nejvíce odolával. Kromě toho také svými tvary a třeba i veselými barvami povzbuzuje dětskou fantazii a tvořivost.

2

Pro větší děti studentský pokoj

Jsou-li Vaši potomci naopak již starší a rozumnější, jistě upřednostní prostředí, ve kterém se jim bude jasněji myslet, které je bude motivovat, a ve kterém se půjde lépe učit. Od toho tu je studentský nábytek, který zařídí, že Vaše děti budou mít čistou hlavu, jakmile bude třeba se více koncentrovat.