bungalov963_nahledOblastí výstavby rodinných domů se na našem trhu zabývá hned několik desítek firem. Každá z nich má své zaměření, působí třeba jen v určitém regionu nebo se soustřeďuje na realizace po celém území ČR. Základní rozdíl je v tom, na jaký druh stavby se zaměřuje. Obecně to mohou být zděné rodinné domy nebo dřevostavby. Hledáte-li specialistu v obou těchto segmentech s působností po celé ČR, pak je jím společnost HP Domy s.r.o. z Olomouce.

Výhodné ceny za vysoký standard

Pokud byste si rádi splnili sen o vlastním bydlení, nezapomeňte na jednu věc. Nejdůležitější je výběr stavební firmy, která vaše očekávání promění ve skutečnost. Právě společnost HP Domy s.r.o. může být svým bohatým portfoliem, zkušenostmi, know-how, dodržováním vysokých standardů výroby, tou pravou. Zabývá se výstavbou nízkoenergetických rodinných domů na klíč, a to jak v klasické zděné podobě, tak dřevostavbami. Ač domy dosahují již v základním provedení vysoké kvality, ceny jsou ekonomicky velmi přijatelné. V ceně je základová deska, okna s trojskly, podlahové vytápění, vysoký standard vnitřního vybavení a doprava po celé ČR zdarma.

Typové domy i výstavba na míru

Stálá nabídka zahrnuje typové domy zděné a dřevostavby, které si lze nechat částečně upravit. Máte však obavy, že si žádný z typových domů nevyberete? Nemusíte! HP domy spolupracují se společnostmi Euroline a Gservis. Nabízí možnost realizace jakéhokoliv projektu. K dispozici je i firemní architekt, který vám navrhne dům na míru. Dodat lze i již připravenou projektovou dokumentaci.

Typové domy pro představu:

1

2

3

4

5

6

Hlavním zaměřením jsou dřevostavby na klíč

Největší prostor tato společnost věnuje dřevostavbám na klíč.  Tyto stavby se řadí do kategorie nízkoenergetických domů. Mohou být difúzně uzavřené i otevřené. Základ tvoří dřevěná konstrukce z KVH hranolů. Při stavbě se klade důraz na nejvyšší preciznost, a to jak na exteriér, tak vnitřní prostory. Domy jsou příjemné, útulné a přináší značnou úsporu nákladů na vytápění. Směle konkurují zděným domům, od kterých jsou svým vzhledem k nerozeznání.

Jestliže se pro HP Domy s.r.o. rozhodnete, budete moci bydlet ve vlastním domě již za několik týdnů. Vůbec nezáleží na ročním období. Výstavba rodinných domů ze dřeva je totiž možná po celý rok, což je oproti zděným stavbám velkým plusem.

I zděné domy nestojí v pozadí

Samozřejmě můžete dát přednost i klasické zděné stavbě. Ani v tomto případě se společností HP Domy s.r.o. neuděláte chybu. Díky využívaným moderním materiálům, jako cihlové thermobloky, cihlové bloky či pórobeton, jsou i tyto domy velmi úsporné a dosahují vysoké konstrukční kvality.

Více informací o výstavbách nízkoenergetických rodinných domů na klíč najdete přímo na internetových stránkách společnosti www.hpdomy.cz.