1Ano, venku je sice krásné letní počasí a svůj volný čas nejčastěji trávíme u vody nebo v lese, ale právě teď nastal ten správný čas začít se připravovat na Vánoce. Věřte, že když budete připraveni dopředu, ušetříte si tak nervy i stres a třeba si letošní Vánoce konečně užijete na sto procent. Vánoce totiž nemají být o shonu a spěchu, ale o radosti a odpočinku.

Tuto větu byste si měli vzít k srdci a neodsouvat výběr vánočních dárků na prosinec. Velkou výhodou navíc je, že nyní můžete vánoční dárky zakoupit i s výraznou slevou. Není na co čekat. Pojďte se s námi inspirovat a vybrat ty nejlepší dárky pro Vánoce 2015.

Víte, jaký typ dárků by k Vánocům vůbec neměl patřit? Praktické dárky. Vzpomeňte si na děti, které k Vánocům dostávají zejména hračky. Ty mají z Vánoc vždycky největší radost. Bohužel jak rosteme, stávají se praktické dárky nedílnou součástí nadílky pod vánočním stromečkem. Řekněte stop a připravte svým blízkým překvapení, ze kterého se budou radovat jako malé děti. Celé své rodině můžete například darovat skvělou adrenalinovou zábavu, která je inspirovaná slavnou reality show pevnost Boyard. Jedná se o tzv. tepfaktor, při kterém si vy i vaši blízcí zasoutěžíte v adrenalinové show.

TEPfaktor - týmové dobrodružství, cena: 1500 Kč pro 2 osoby na 2 hodiny
TEPfaktor – týmové dobrodružství, cena: 1500 Kč pro 2 osoby na 2 hodiny

Zážitky jsou skvělým nápadem nejen na dárky k Vánocům, ale na dárky obecně. Vybrat můžete nejen skupinový zážitek, ale také aktivity individuální. Manželku pošlete na thajskou masáž, bratrovi zaplaťte jízdu ve Ferrari a rodičům darujte jedinečný gurmánský zážitek. Mezi zážitky se najde pro každého něco. Například skvělé tipy na dárky pro muže naleznete na internetové adrese www.firmanazazitky.cz. Tyto tipy pro vás připravila Firma na zážitky, která se prodeji těch nejlepších zážitků v České republice věnuje již řadu let.