úvod2Praha 10 je velmi vyhledávanou a lukrativní částí naší hlavní metropole.  Městské části Praha 9 a 10 mají v letošním roce dokonce největší podíl na prodejích bytů v rámci tohoto města. Z toho lze usoudit, že zájem místních i přespolních v těchto lokalitách má svůj opodstatněný důvod.

Praha 10 je optimální nejen pro bydlení. Je rovněž skvělým místem odpočinku, relaxace, sportu a zábavy. Najdete zde všechny výhody města, jako jsou obchodní centra, vynikající dostupnost do centra i veškerou občanskou vybavenost, ale také přírodu. Na její rozloze se totiž rozprostírá kupříkladu přírodní park Hostivař nebo Malešický park. Nechybí řada architektonických památek. Je tu klid, zeleň i výborná infrastruktura.

Byty Vršovice – Vinohrady

Rádi bychom v rámci této lokality vypíchli oblast na hranici mezi Vršovicemi a Vinohrady, která je příslibem pohodlného a ničím narušovaného života nabitého spoustou služeb. Konkrétně na ulici 28. pluku se nachází činžovní dům s názvem Champagne House, který prošel velmi povedenou rekonstrukcí. Ten je situován tak, že se v bezprostřední blízkosti nachází obchodní domy a supermarkety, školy a školky, lékařská ambulance, lékárna, restaurace, kavárny, multikina a sportovní zařízení, jako je koupaliště, plavecký bazén, tenisové kurty, fotbalové hřiště a sportovní hala.

Všechny tyto služby mají obyvatelé domu nadosah. V okolí je dostatek travnatých ploch a parků, takže nechybí prostor pro relaxaci. K významným aspektům pražských Vršovic patří i bezkonkurenční doprava po celé metropoli. Nové byty na prodej Vršovice jsou tak skvělou volbou pro ty, jež hledají bydlení se vším všudy v našem hlavním městě.

Bydlení v Champagne House

Samotný dům Champagne House vznikl roku 1915 v secesním stylu. Tato historická budova s řadou krásných architektonických prvků byla citlivě zrekonstruována. Ponechány byly trojúhelníkové frontony, rizality i pásová rustika. Objekt je originální, má historického duchu i nezaměnitelnou atmosféru.  Proměnou prošly společné prostory a jednotlivé bytové jednotky tak nabízí možnost rekonstrukce podle vlastních představ budoucích majitelů. Bydlení si můžete přetvořit tak, abyste zde našli svůj vysněný nový domov.

úvod

Byty Vršovice jsou k dispozici v členění 2+kk a 3+kk. Velikosti podlahových ploch jsou od 42,2 m2 do 78,7 m2 a sklepní kóje o ploše 2,3 m2 až 6,1 m2.

b51010b4a6414173b215580b3383fb84

Z dvorní části lze využívat nový výtah, který vás pohodlně a rychle přesune do vyšších pater. V přízemí se nachází komerční prostory.

Champagne House nabízí luxusní bydlení pro všechny, kdo touží po komfortním životě v Praze. Nádech minulosti v kombinaci s novodobými a kvalitními materiály jsou zárukou spokojeného domova. Byty bude možné rekonstruovat od listopadu 2015 a již nyní jsou uvolněné k prodeji.