141Kvalitní vrata jsou středobodem každé garáže. Výběr dodavatele je proto velmi důležitý. V současné době se na trhu nachází velké množství dodavatelů, v jejichž nabídce je spousta nejrůznějších modelů. Výbornou volbou je společnost Univers, která se řadí k nejznámějším a největším prodejcům garážových vrat v České republice. V následujících řádcích si ji představíme stejně jako její sortiment a podíváme se na možnosti, které se vám při nákupu vrat u ní nabízejí.

Tradiční prodejce garážových vrat

Společnost Univers Tech s.r.o. působí již 25 let a má s prodejem a montáží garážových vrat dlouholeté zkušenosti. Ročně dokáže prodat více než 1 000 kus vrat. Moderní sekční garážová vrata si u této firmy můžete vybrat v různých dekorech, barvách a provedení podle vašich představ. Vy sami se stanete designérem vlastní garáže a mechanismu jejího otvírání a zavírání.

Dekory a barvy dle vašeho přání

Jakákoli garážová vrata sekční od této společnosti nabízejí možnost volby vlastního dekoru. Ten může být klasický hladký, anebo mohou být jednotlivé sekce rozděleny na speciální kazety vytlačené přímo ve vratech. Zajímavě vypadá na některých modelech i drážka. Barevně můžete vybírat z celkem 6 odstínů. V případě že se vám nebudou vyhovovat, můžete klidně volit za příplatek i jiné barvy. Za ty zaplatíte o 9 % z ceny více a dodávka bude trvat o týden déle. Budete mít ovšem vzhled přesně podle představ.

31

SONY DSC

SONY DSC

Profesionální montáž a ovládání

Spolehnout se budete moci i na profesionální montáž techniky společnosti Univers Tech. Garážová sekční vrata Praha mohou být namontována do otvoru pro klasickou garáž, nebo pro dvojgaráž. Otvírací a zavírací mechanismus vrat je poháněn elektromotorem. Vy budete vše ovládat za pomocí dálkového ovladače anebo tlačítka na stěně garáže. Vše bude pohodlné a maximálně komfortní.