12049171_699443303528183_4459938218207594155_nVánoční sezóna je před námi a již v těchto dnech můžeme vídat v nejrůznějších hypermarketech a supermarketech vánoční výzdobu. Zanedlouho se v naší zemi rozsvítí vánočním osvětlením také města a vesnice a atmosféra Vánoc bude ještě intenzivnější. Aby vdechlo kouzlo Vánoc také k vám domů, není nic snazšího, než si zútulnit o bydlení stylovými vánočními dekoracemi. Podívejte se, jaké barvy, materiály i motivy jsou pro letošní vánoční sezónu v kurzu!

Vánoční dekorace v trendových odstínech

Trendy se neudávají pouze v módě, ale podléhají jim nejrůznější odvětví. Výjimku netvoří ani vánoční dekorace. Každý rok nalezneme nabídku ozdob v zajímavých tónech. Někde je více módní zlatá, jindy zase třeba modrá. Samozřejmě existuje několik stálic, jež se tradičně drží mezi top odstíny vánoc. Těmi jsou červená, zelená, stříbrná a zlatá. K nejoblíbenějším barevným trendům se řadí červeno-zlatá nebo modro-stříbrná kombinace. Pokud však chcete být letos odvážnější a originálnější, pak se nechte inspirovat netradičními trendy na letošní rok. V kurzu budou fialové, vínové a růžové Vánoce nebo červeno-limetkové či červeno-bílé kombinace. Letošním kolekcím vévodí také bílá, bordó, zlatá, stříbrná, měděná, vintage pastelové barvy a bělená měď.

108354

Tyto odstíny můžete zvolit pro adventní věnce, které rozzáří každý prostřený stůl. Slušet budou i vánočními stromku, takže vánoční baňky laděné do těchto tónů budou tou správnou volbou. Velmi pěkně vypadají také průhledné skleněné baňky zdobené stříbrnými motivy. K dostání jsou různorodé dekorace, které zútulní váš byt ve vánočním čase.

1

Kombinujte s přírodními materiály

Trefou do černého je pak využití přírodních materiálů, jako je proutí, dřevo, pytlovina, látka, vlna, koření, větvičky a další přírodní produkty, jež využijete pro vánoční aranžmá. K dostání jsou i dekorace, které působí, jako kdybyste si je vytvořili sami. Evokují osobitější pocit a jsou velmi oblíbené.

3

Vánoční dekorace v trendových motivech

Na vánočních dekoracích pro tento rok se v hojné míře se opakují různé tvary a motivy. Tradičně se jedná o stromečky, hvězdičky, srdíčka a koule. Objevují se však také jeleni a sobi, andělé, sněhuláci, ptáčci a další zimní motivy. Tyto tvary a postavičky mohou mít podobu girland, závěsů, zápichů, figurek a jsou vyobrazeny i na jiných vánočních dekoracích.

4

Tip na závěr:

Pokud si chcete vyzdobit bydlení trendovými kousky a po čas Vánoc vytvořit u vás doma tu správnou kouzelnou atmosféru, pak na nákup zavítejte do e-shopu Harasim.info, kde na vás čeká opravdu široká nabídka těch nejkrásnějších vánočních dekorací za přijatelné ceny.