dveřeInteriérové dveřejsou základní součástí každé domácnosti a bereme je jako samozřejmost. Dveře oddělují jednotlivé místnosti, vytvářejí soukromí, do kterého se můžeme uchýlit, chrání před průvanem či ostrým světlem. Kromě praktických funkcí ale také plní funkci estetickoua dotvářejí design celého interiéru. Při volbě je třeba pečlivě vybírat, protože tato volba může přinést buď řadu výhod, nebo naopak komplikací.

Při hledání interiérových dveří je opravdu z čeho vybírat

Na našem trhu najdete nepřeberné množství produktů, které se liší zejména použitým materiálem a tím pádem také výslednou kvalitou. Mezi nejlevnější modely patří interiérové dveře z děrované dřevotřísky či papírové voštiny. Nízká cena je vykoupena také velmi nízkou odolností a snadno dojde k jejich poškození. Pokud tedy hledáte za adekvátní sumu také adekvátní kvalitu, pořiďte si interiérové dveře s rámem z masivu v kombinaci s MDF deskou. Taková kombinace materiálů přináší vysokou odolnost a současně stylový vzhled a krásu vašemu interiéru. Podle vašeho příbytku můžete vybírat i z dalších materiálů, jako například hliník nebo sklo, které jsou však o poznání dražší.

_plancher-Interierove-dverevascodoors

Velmi dobře dostupné, zejména finančně, jsou tak interiérové dveře značky VascoDoors,které jsou právě  ze zmiňovaného masivu v kombinaci s MDF deskou.

VascoDoors – dveře pro vás

DveřeVascoDoors lze pořídit ve 2 základních typech. První druh představuje vysoce odolné dveře s rámem z masivního dřeva a MDF materiálem, který je potažený CPL laminátem a ideálně se hodí do extrémně zatěžovaných prostor – například nemocnice, školy, hotely, v případě obytného interiéru zpravidla koupelny (odlišný typ prostředí z obou stran).

Druhý typ jsou dveře se standardní odolností s rámem z MDF materiálu, který je potažen dekorativní fólií, uplatní se zpravidla v rodinných domech, bytech či kancelářích.

Společnost Vasco produkuje odolné a robustní dveře, které se vyznačují kvalitně zpracovaným rámem. Spolu s MDF deskou vzniká jedna znejpevnějších koster dveří na našem trhu. Díky tomu jsou interiérové dveře VascoDoors extrémně odolné a oproti konkurenci mají několikanásobně delší životnost. S dřevotřískou či papírovou voštinou se dveře Vasco nedají srovnávat.

Zvýšenou bezpečnost podporuje unikátní zaoblený tvar, který snižuje riziko odštípnutí a potažmo také poranění. K dispozici jsou modely se skleněnými průhledy, které jsou vytvořeny z tvrzeného bezpečnostního skla ESG. Zvolit si můžete sklo broušené nebo mléčné.

_plancher-Interierove-dverevascodoors2

Interiérové dveře VascoDoors si můžete pořídit v několika variantách. – jednokřídlé nebo dvoukřídlé v otočné variantě nebo jednokřídlé a dvoukřídlé v posuvné variantě. Posuvné dveře je třeba zasadit do stavebních pouzder Eclisse či JAP, čemuž odpovídají také výrobní rozměry. Kromě tohoto systému můžete dveře připevnit s využitím posuvného systému – garnýž, kolejnice, dorazový hranol s příslušenstvím – který při montáži nevyžaduje žádné náročné stavební práce a s jeho pomocí pak dveře jednoduše zavěsíte na zeď.

Když kvalitní a přitom levné dveře, tak ty, které mají rám vyrobený z masivu v kombinaci s MDF deskou!