úvodní fotoOstrava je mnohdy velmi podceňovaným městem, o kterém zlí jazykové tvrdí, že není příliš vhodným místem k bydlení. Možná snad kvůli zhoršenému ovzduší, které tamní obyvatele trápí převážně v zimním období. To je však bohatě kompenzováno krásnou zelení osázenou po celém městě.

Třetí největší město u nás se však může pochlubit i jinými pozitivy. Například bohatým kulturním programem. Všeobecně známý je třeba festival s názvem Colours of Ostrava, na který se sjíždí tisíce fanoušků všemožných kapel a rockových skupin. O kulturních akcích toho ví také celá řada studentů, kteří studují na tamní Báňské Univerzitě některý z technických oborů. A ti z nich, kdo se rozhodli nebydlet na univerzitních kolejích, ale spíše privátně, zajisté ví, že pronájem bytu Ostrava je tím nejjednodušší úkolem v rámci celých univerzitních studií.

S portálem www.eurobydleni.cz/byty/ostrava/pronajem/je najít pronájem bytu v Ostravě a okolí opravdu jednoduché. A všechny kulturní akce, od malých koncertů v malých klubech, nebo třeba nejrůznějších divadelních představení, mohou být na dosah ruky každé duši prahnoucí nejen po nočním životě, ale také po mnoha kulturních a sportovních událostech. Nemalé množství těch, kdo získali titul na půdě ostravské univerzity, se po studiích rozhodli v tomto městě zůstat na trvalo. V takovém případě se potom mění také priority mladých lidí a přichází také touha po vlastním bydlení.

Ani prodej bytu Ostrava není s portálem Eurobydleni.cz žádný větší problém. Vzhledem k tomu, že s tímto portálem spolupracuje velké množství realitních kanceláří, které zaručují aktuálnost všech uvedených informací, najde vhodné bydlení snadno a bez problémů téměř každý.

Ilustrační foto: byt 1+1, Slavníkovců, Ostrava-Mariánské hory