03-jn_interier-57Při zařizování moderního bydlení se aktuálně klade důraz především na pečlivý výběr materiálů, dokonalou funkčnost a maximální využití prostoru. Nelehkým úkolem často bývá navrhnout kuchyňský prostor tak, aby byl nejen funkční, ale zároveň i vkusný. Máte-li navíc netypicky řešený byt, zařídit v něm příkladnou kuchyň bývá opravdu oříšek. V mnohých případech je proto nejlepším řešením zhotovení kuchyně na míru.

Vše rozměrově i barevně sladit tak, aby interiér působil jako jeden harmonický celek, lze zajistit vždy takovým způsobem, pokud zvolíte nábytek na míru. Vhod přijdou  každopádně i rady profesionálů, jež sledují moderní trendy v bydlení a zajímají se o to, jakým směrem se zařizování interiérů ubírá. Poradí si s atypickým prostorem a nabídnou vám kvalitní, funkční i praktické řešení s ohledem na vaše požadavky a přání.

1. Výběr toho správného výrobce kuchyně

Důležitým krokem při rekonstrukci či zařizování nové kuchyně na míru je výběr výrobce, který vám ji zhotoví. Proveďte si svůj soukromý průzkum trhu a ověřte si, jaké máte možnosti. V dnešní době internetu to lze uskutečnit velmi jednoduše. Navštivte webové stránky výrobců, jež vás něčím zaujali a v rychlosti si proklikejte jednotlivé sekce na webech. Odtud se dozvíte řadu užitečných informací.

Seriózní výrobce by vám měl poskytnout již na internetových stránkách informace o tom, jaké využívá materiály, jaký typ kuchyní nabízí, jak probíhá průběh realizace včetně cenové kalkulace a důležitých záruk. Určitě je na místě prohlédnout si již realizované kuchyně. Inspirace v podobě fotografií vám mnohé prozradí a uděláte si větší obrázek o pracích daného výrobce. Tak nejlépe poznáte, do čeho jdete.

Například společnost JN Interier Česká republika, s.r.o., která je předním poskytovatelem služeb v oblasti moderního bydlení, má na svých webových stránkách vše potřebné. Jak se vám líbí realizace kuchyní na míru na fotografiích od této společnosti?

206-1422260874-original

img_3806.2

jn_interier-38

jnfoto_2.2

jnfoto_014.3

jnfoto_118

2. Ptejte se, dokud je čas

Jestliže již máte výrobce vybraného, nic vám nebrání firmu osobně kontaktovat a nechat si spočítat přibližnou cenovou kalkulaci. Ve fázi, kdy začnete společně s designérem pracovat na návrhu vaší nové kuchyně na míru, nebojte se říci veškeré vaše dotazy. Vyptejte se do detailů na vše, co potřebujete. Před výrobou kuchyně byste měli mít vše ujasněno.

3. Styl kuchyně dle vlastního vkusu

Návrh kuchyně má svá specifika a podléhá určitým pravidlům. Je rozdíl, zda je človek levák, nebo pravák, rozhodování spočívá např. v tom, zda chcete zásuvky nebo skříňky, s tím, že je potřeba zohlednit potřebu jednotlivých zón. Ač jsou designéři a výrobci kuchyní profesionálové, nejdůležitější je váš vkus. Můžete si nechat samozřejmě poradit, doporučit dané věci, nicméně se nebojte prosadit svůj názor. Kuchyni budete obývat hlavně vy a vy ji budete užívat.

Styl kuchyně by měl korespondovat se stylem vybavení celého bydlení. Záleží na vás, zda preferujete moderní, jednoduché a čisté křivky. V takovém případě vás nejspíše osloví lakované high-tech moderní kuchyně se spoustou technologických vychytávek. Pokud dáváte přednost klasice a přírodnímu stylu, můžete si zvolit útulnou rustikální kuchyni z masivu nebo kamene.

Uložit

Uložit

Uložit

Uložit