V našem hlavním městě jsou sice lukrativnější místa, která se těší většímu zájmu ze strany makléřů i médií. Praha 4 má však specifika, která dokážou oslovit zájemce o pěkné byty. Jedná se o klidnou lokalitu, která přeje spokojenému bydlení. Nabízí moderní novostavby a přístup ke všem zařízením, která člověk potřebuje pro život, zábavu i práci.

Z Prahy 4 lidé neodcházejí

O tom, že je okolí Vyšehradu, Michle, Podolí či Braníku zajímavé z hlediska investice do nemovitostí a jejich dlouhodobého využívání svědčí také fakt, že drtivá většina prodaných bytů v Praze 4 ve zdejších novostavbách zůstává v rukou majitelů, kteří je před lety jako první zakoupili. Zatímco jinde dochází k častému střídání majitelů – v mnoha oblastech na Praze 4 si obyvatelé své byty drží a využívají je.

Zajímavé zákoutí – Hadovitá ulice

Jedním z opravdu pěkných míst, kde jsou v současnosti dostupné nové byty, je i Hadovitá ulice v Michli. Na této klikaté ulici je dostatek místa pro parkování a MHD je všude blízko. Na výborné úrovni je také občanská vybavenost, a dokonce to máte kousíček do tiché náruče přírody. Mezi byty na prodej v Praze 4 se ty na Hadovité těší obzvlášť velkému zájmu a nemají daleko od ideálního bydlení.

Rezidence Hadovitá – dokonalé moderní bydlení

V Hadovité vyrostla nedávno velice architektonicky zajímavá a zdařilá novostavba, nazvaná příznačně Rezidence Hadovitá. Nachází se v průsečíku s opravdu velkými výhodami pro obyvatele. Krásný výhled na stráně, prosvětlený interiér, elegantní členitost exteriéru, který v žádném případě nepůsobí nudným nebo fádním dojmem. K tomu blízkost k restauracím, obchodům, zábavě i sportovnímu vyžití. Dům nabízí na 76 bytů a zaujme rozložitými terasami. Pokud hledáte klidný kout, kde se usadit, na Rezidenci Hadovitá byste se měli rozhodně zajít podívat.