Jarní období je spojeno s prací na zahrádce. Příroda se probouzí ze zimy a na zahrádce je potřeba např. připravit záhonky, pohnojit trávník a celkově zahradu vyčistit od zimního období. Během jara však již panují velice příjemné teploty a je škoda trávit veškerý čas na zahradě pouze prací. Užívejte si tuto přírodu i pobytem na terase, v pergole, ugrilujte si dobré maso a vychutnávejte si pohodu.

Pořiďte si zahradní nábytek

Trendem je vytvořit na své zahrádce prostor, ve kterém můžete trávit čas s rodinou, přáteli, relaxovat a užívat si teplého počasí. Již právě na jaře by měli začít první přípravy zahradního posezení. Včas si pořiďte zahradní nábytek, který ovlivňuje charakter posezení na zahradě. Záleží na vás, jakým směrem jej budete orientovat. Zahradní posezení je možné sladit do přírodního stylu, praktického či naprosto moderního. Nabídka zahradního nábytku je široká. Vybírat můžete ze zahradního nábytku vyrobeného z masivního dřeva, z lehkého hliníku, plastu, či třeba ratanu. Při výběru zahradního nábytku je důležitý design, bezpečnost, kvalita, pevnost, údržba, odolnost. K zahradnímu nábytku je rovněž možné dokoupit nejrůznější doplňky v podobě slunečníku, polstrovaných potahů, taburetů apod.

Nesmí chybět zahradní gril

Ke správnému posezení patří bezpochyby zahradní gril či krb. Zahradní grily a krby dodají posezení na zahradě tu pravou atmosféru. Není nic lepšího, než vůně grilovaného masa, zeleniny, případně ovoce. Zahradní gril můžete zvolit plynový, elektrický či na dřevěné uhlí. Své kouzlo má bezpochyby gril na dřevěné uhlí, praktičtější jsou grily elektrické a plynové. Opět výběr souvisí s vašimi preferencemi. V prvé řadě by však měl být váš gril vyroben z kvalitních materiálů zaručují stabilitu, pevnost, bezpečnost a dlouhou životnost. Můžeme doporučit zahradní grily belgické značky Barbecook, jejíž grily se vyznačují špičkovou kvalitou.

Zařiďte si své zahradní posezení zahradním nábytkem a grilem tak, abyste se zde cítili příjemně a spokojeně. Užívejte si jaro o léto plnými doušky přímo z venkovního prostředí.

Publikováno v kategorii: Zahrada