Pokud se stále rozhodujete, zda dát přednost klasickému stavebnímu systému nebo upřednostníte moderní dřevostavbu, níže se dozvíte několik argumentů, které vám toto důležité rozhodnutí usnadní.

Vsaďte na profesionální dodavatele

Zaměříme-li se na dřevostavby na klíč, výběr dodavatele je klíčový. Společnost Martinice Group je přesně to, co hledáte. Má více jak 20leté zkušenosti se dřevem, od roku 2010 se věnuje dodávkám montovaných rodinných domů, zemědělských staveb a víceúčelových hal. Je skutečným profesionálem, jenž vám dodá kompletní dřevostavbu od A po Z.

Výhody dřevostavby

Montované dřevostavby rodinných domů představují rychlé bydlení v řádech několika měsíců. Co se týče hrubé stavby, ta je zpravidla hotová do 2 dnů, a to včetně střechy. Samozřejmostí je rovněž individuální architektura, pokud si nevyberete z katalogové nabídky. V neposlední řadě je nespornou výhodou fakt, že veškerá stavba probíhá pod dozorem jednoho dodavatele. Společnost Martinice Group s vámi zhotoví flexibilní projekt i zajistí stavbu. Díky použitým špičkovým technologiím si můžete být jisti přesností na milimetry.

V rámci základní varianty dřevostavby je samozřejmostí nízkoenergetický provoz domu, neboť bude vybaven nadstandardními tepelně izolačními materiály. O kvalitních službách svědčí 25letá záruka na konstrukční systém dřevostavby. Jak je patrné, při výběru dodavatele byste neměli dát pouze na cenu, nýbrž na záruky, servis a použité materiály. Tato kombinace udává kvalitu a potažmo životnost domu.

Pomoc při stavbě i rekonstrukci

Pokud stavíte nebo rekonstruujete dům, je třeba věnovat patřičnou pozornost střeše, kterou tvoří kvalitně provedené krovy a vazníky. Opět se můžete obrátit na profesionály, jež pro vás vyrobí krovy z přírodního a osvědčeného materiálu, kterým je dřevo.