Pokud se potýkáte s nedostatkem skladovacích prostor, ovšem pořídit si další sklad se vám nevyplatí, vsaďte na mobilní skládací skladovací kontejnery. Díky této moderní a promyšlené technologii je můžete jednoduše složit, naložit a převézt do místa určení.

V čem spočívají největší výhody?

Skladovací kontejner má nespornou výhodu, jíž je mobilita. Jelikož jsou k dostání v různých provedeních a velikostech, můžete si je pořídit jak k firemním, tak k soukromým účelům. Rázem tak získáte mobilní prostor, do něhož uložíte nepotřebný nábytek, zahradní nářadí, stavebniny či sezónní sportovní vybavení. Hojně se též využívají k přepravování zboží, surovin a materiálu. Dalšími vlastnostmi skladových kontejnerů, které jistě oceníte, jsou jejich bytelná ocelová konstrukce, stohovatelnost, univerzálnost, možnost krátkodobého i dlouhodobého skladování.

Jak probíhá výroba kontejnerů?

Kontejnery značky Kovobel lze vyrobit přímo na míru vašim potřebám, neboť tato firma má s jejich výrobou více jak 50letou zkušenost. Zabývá se jak konstrukcí, tak úpravami do posledního detailu. Kontejnery výroba pěkně odsýpá, protože ve výrobním procesu není žádný mezičlánek. Dodavatelé jednotlivých komponentů jsou pečlivě vybíráni a tudíž se pracuje pouze se špičkovými a kvalitními materiály. O preciznosti výroby a provedení kontejnerů svědčí fakt, že přes 50 % výrobků míří do celého světa. V současné době firma obchoduje s 51 státy.

Uzpůsobte si kontejner podle svého

Aby skladovací kontejner plně odpovídal vašim představám, máte možnost si k němu pořídit bohaté příslušenství. Mezi nejžádanější patří závora na jednokřídlá a dvoukřídlá vrata, sada na spojení kontejnerů, dělící stěna, ventilační mřížky, regálový systém, vyztužení střechy, držák lahví, nájezd, dveře s pletivem, okno s okenicí atd.