V posledních letech stoupaly ceny nemovitostí až neuvěřitelnou rychlostí. Kdo si chtěl bydlení pořídit a chvíli zaváhal, o pár měsíců později si musel sáhnout ještě hlouběji do kapsy. Pak přišla koronakrize, a především další šok z globálního hlediska v podobě války na Ukrajině, která má neskutečný dopad na řadu oblastí běžného života. Zdražuje se snad vše! Bydlení nevyjímaje. V současné situaci není zrovna lehké odhadovat budoucí vývoj. Nicméně lze očekávat, že faktory, které ceny tlačí nahoru, budou převládat, a to logicky povede i ke zvyšování hodnoty nových bytů. Pokud momentálně uvažujete o koupi nového domova, doporučujeme s koupí neotálet. Zkrátka, čekat se rozhodně nevyplatí.

Dá se říci, že developerské projekty Praha, zejména pak ty kvalitní, stagnují. Nové byty Praha rozhodně nabízí. Naše hlavní město je stále rozmanité a lze sehnat domy i byty nejrůznějších kategorií. Avšak klidných a zároveň občansky vybavených lokalit ubývá. Přesto se najde vizuálně atraktivní a funkční rezidenční projekt Byty u parku Na Vackově renomovaného developera Metrostav Development.

Proč Byty Na Vackově?

Tyto novostavby Praha – v poklidně části Horního Žižkova vám mohou poskytnout váš vysněný domov, který splní ty nejmodernější požadavky na současné bydlení. Součástí je jedenáct bytových domů, ve kterých se nachází celkem 272 bytů a dva ateliéry s dispozicemi 1+kk až 5+kk.

Návrh vytvořilo pražské architektonické studio Architecture Interior Project a nové byty Žižkov volně navazují na již realizované objekty v této lokalitě. Tím působí celý komplex velmi jednotně. Na své si přijdou, jak milovníci minimalistického stylu, tak ti, co dávají přednost prostorným a vzdušným prostorům. Samozřejmostí je předzahrádka, balkon, lodžie nebo terasa, což je momentálně už standardem. Součástí bytu je garážové stání a sklepní kóje.

Žižkov je do budoucna velice perspektivní. Již nyní jde o zcela samostatnou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností, ať už se jedná o nákupní možnosti, lékaře, školy, školky, sportovní centra apod. Obrovským plusem je blízkost parku Židovské pece, který na rezidenci plynule navazuje. Zde jistě najdete klid i místo, kde budete moci aktivně žít. Přitom máte centrum nadosah. S okolím Malešické ulice jsou navíc další plány, jež lokalitu ještě zatraktivní. Směrem na západ vznikne nové městské centrum, přesto zůstane tato část stále klidnou.

Nové byty Praha 3 jsou tedy v současné době zaručeně skvělou investicí. Pokud vás tento rezidenční projekt zaujal, navštivte stránky developera: https://www.metrostavdevelopment.cz/cs/rezidencni-projekty.