Zařizujete si bydlení nebo rekonstruujete byt a hledáte kvalitní dlažbu a obklady? Keramická dlažba má široké použití a v moderním, novém domově vypadá velmi luxusně. Obklady a dlažba jsou zase klasikou v koupelně, ale zároveň je dlažba nejvhodnější typ podlahy, který lze do koupelny instalovat. Do koupelny je třeba rovněž pořídit obklady, dlažby a obklady zde prostě patří. Keramická dlažba vypadá také velmi pěkně v kuchyni, je to také zároveň velmi praktické. Keramickou dlažbu ve spojení s podlahovým topením lze bez problémů pořídit do většiny místností v bytě.

Jakou dlažbu a obklady nakoupit?

Možnosti co se týče dlažeb a obkladů je velké. Na trhu totiž existuje spoustu druhů dlažeb a obkladů, které můžete mít doma. Důležitá je však kvalita keramické dlažby a obkladů. To by mělo být na prvním místě. To, že si sice koupíte nejlevnější dlažbu a obklady vám sice neprovětrá peněženku ihned, ale za pár let, dokonce i měsíců zjistíte, že si budete muset koupit novou, protože vám dlažba popraská apod. Proto byste měli vybrat kvalitního výrobce, který zaručí dlouhou životnost a odolnost. Doporučované jsou obklady a dlažby značky BIGTILE.

Jaké jsou obklady a dlažba značky BIGTILE?

Keramická dlažba a obklady BIGTILE se vyznačují elegancí, kvalitou, moderním designem a precizním zpracováním. Jako jedna z mála firem vyrábí velkoformátové dlaždice, velikostí 60×30, 60×60 a dokonce až rozměr 1x3m. Dlažby a obklady ve velkoformátovém provedení jsou velmi efektní a hodí se do větších prostor, např. do obývacího pokoje, který je spojen z kuchyní. Je však na vaší fantazii a prioritách, jaký rozměr se bude líbit vám. A u této značky je opravdu z čeho vybírat. Nabízí pestrou škálu různých barev a odstínů. Rovněž můžete pořídit dlažby a obklady nejrůznějších motivů, imitujících dřevo, kámen apod. Dlaždice mají leštěný, pololeštěný, hrubý nebo matný povrch. Povrch dlaždic je nenasákavý, tvrdý, neporézní a snadně se čistí. Jak interiérní, tak exteriérní dlaždice jsou mrazuvzdorné.

Pokud jste váhali, jakou dlažbu a obklady pořídit do vašeho bytu, kvalita BIGTITLE dlažby a obkladů vás jistě nezklame a nebudete litovat koupě. Budete mít nádhernou, kvalitní dlažbu a obklady, které vám poslouží mnoho let.