I když to dnes už není tolik běžné, může se stát, že dojde k výpadku elektrické energie. V případě, kdy se tak stane a vy nutně potřebujete přívod proudu, zachrání vás elektrocentrála. Pokud nemáte na zahradě přístup k elektrické energii, i zde se bude hodit elektrocentrála. Elektrocentrály jsou i přenosné, takže ji můžete postavit a přenášet kdekoli. Ocení ji hlavně kutilové.

Výhody elektrocentrály

Elektrocentrály Honda perfektně nahradí zdroj el.energie. Motor je tichý a spolehlivý, vyznačuje se dlouhou životností a nízkou spotřebou. Přenosné generátory Honda jsou opatřeny synchronními alternátory schopnými zabezpečit vysoké pracovní nasazení a účinnost. Velkou výhodou je široká nabídka modelů, ze kterých si můžete vybrat ten, který bude splňovat vaše přání a požadavky. Elektrocentrály rámové nebo kapotované mohou sloužit jako profesionální zdroj elektrické energie. Všechny elektrocentrály Honda odpovídají bezpečnostních, hygienickým a ekologickým normám. Je na ně poskytován záruka až 5 let. Mají mnoho technických výhod, jako je kompoundní transformátor, cyklokonvertor, AVR, invertor apod.

Jakou elektrocentrálu vybrat?

Existuje několik druhů elektrocentrál. Těmi jsou elektrocentrály přenosné, částečně odhlučené, rámové se standardní regulací, rámové s elektronickou regulací, kapotované a rámové se svářečkou. Přenosné elektrocentrály jsou nejlehčí a také nejmenší. Díky speciálnímu kapotování jsou odhlučněné. Přenosnou elektrocentrálu si můžete ideálně pořídit domů a na zahradu. Je tichá, spolehlivá, výkonná a kvalitní. Elektrocentrály Honda s částečným odhlučením se využívá všude tam, kde je potřeba maximálně snížit hluk, avšak dodat kvalitní přívod el.energie. Rámové a kapotované elektrocentrály jsou vhodné zejména na stavby, údržbu silnic, zásahy hasičů, tedy spíše k profesionálnějšímu použití. Důležitý je hlavně výkon elektrocentrály, proto si musíte uvědomit, k čemu ji budete používat. Pro domácí použíti a na zahradu stačí se standardním výkonem.

Elektrocentrály Honda lze pořídit skrze internetový obchod od oficiálního distributora Honda pro ČR. Mezi další produkty, které prodávají, patří zahradní technika, motory, sněhové frézy, čerpadla a další.

Fotografie: www.hondastroje.cz