Velice unikátní projekt nových bytů vzniká v atraktivní lokalitě Prahy 2, na ulici Vinohradská 33. Lze jej charakterizovat jako bydlení v historickém centru Prahy, ale se všemi výhodami moderní doby. Dokončení projektu se plánuje na podzim roku 2013, ale již nyní máte jedinečnou možnost si zarezervovat některý z bytů, který bude k dispozici k budoucímu nastěhování. Tyto luxusní byty Praha jsou vhodné pro ty z vás, co si potrpí na nadstandardní vybavení. Co vše tato nově zrekonstruovaná rezidence nabízí? Jaké byty jsou na prodej? To vše se dozvíte.

Lokalita Vinohrady

Lokalitě Vinohrady se taktéž říká Královské Vinohrady, neboť zde v době vlády Karla IV. vznikly královské vinohrady. Ty pak postupem času zanikly a nahradily je malé vilky, letohrádky a usedlosti. Tato lokalita je velice žádaná a jakýkoli nákup nemovitosti v této části Prahy představuje mimořádnou investici, která se vám vyplatí. Vinohrady patří k nejoblíbenějším lokalitám v Praze, a to zejména díky historickým kořenům, pro svá panoramata a občanské vybavenosti, kterou máte na dosah. I dopravní dostupnost je perfektní, od rezidence to máte 1 minutu chůze ke stanici metra A – Jiřího z Poděbrad a využít můžete i tramvajovou dopravu.

lokalita Vinohrady

Projekt Vinohradská 33

Rezidence Vinohradská 33 vznikla rekonstrukcí secesní budovy a tento styl si zachovala i nyní. Kombinuje tedy secesní prvky s těmi moderními a poskytuje tak velmi příjemné zázemí. Přední část domu, architektonické prvky fasády, odpovídají historickému centru, zadní část je pak tvořena moderní a stylovou architekturou. Je zde terasa, kde je možné si užívat pohodlí v centru velkoměsta. Dům je 7mi podlažní s celkovým počtem 11 bytových jednotek, o velikostech 2+kk, 3+kk nebo 4+kk. Nechybí parkovací místa a možnost dokoupit sklepní kóji.

pohled z vnitrobloku

Vybavení bytů

V této lokalitě i v jiných částech hlavního města, luxusní byty Praha rozhodně nabízí. Je jich zde nespočet, avšak pokud hledáte něco opravdu unikátního, kvalitního, moderního a nadstandardního, rezidence Vinohrady 33 je pro vás tím nejvhodnějším. Byty vám poskytnou tu pravou rodinnou pohodu. Vyznačují se vysokými standardy vybavení. Jsou krásně prosvětlené, takže budete mít v místnostech dostatek denního světla. Výhodou je, že každý byt má vypracován vlastní návrh řešení interiéru, a to od vyhlášených architektů. A jak by mohl vypadat třeba ten váš byt, můžete vidět na fotografii níže.

interiér bytu
interiér bytu

Projekt Rezidence Vinohradská 33 už nyní získal hned dvě ocenění v prestižní soutěži Realitní projekt roku 2012. Dvě 1.místa – cenu odborné poroty i cenu veřejnosti.

Zdroj fotografií: www.vinohradska-33.cz